(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen tuotantotyöntekijä Vantaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakasyrityksellämme laitureiden valmistuksessa apuna. Työpäiväsi koostuvat raudoitustöistä, valutöistä sekä tilojen siisteydestä ja muista avustavista tehtävistä huolehtiminen. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös betoniponttonien viimeistelyä ja parrujen porausta sekä kiinnittämistä ponttoneihin.

Mitä odotamme sinulta?


• Tärkeintä on innokas asenne ja reipas ote työntekoon
• Trukinajotaitoa
• Kokemus surrikoukun ja/tai hallinosturin käytöstä on plussaa
• Sujuvaa suomen kieltä, venäjän kielen taito on plussaa

Lisätiedot ja hakeminen


Työsuhde on kokonainen ja työtä tehdään arkisin klo 7-15.30 välisenä aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus on mahdollisimman pian. Kyseessä on noin 4 kuukauden mittainen projekti, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävässä tulet työllistymään Temp-Teamin palvelukseen, mutta työpaikka sijaitsee asiakasyrityksemme tiloissa.

Jätäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Trukinajotaitoinen tuotannontyöntekijä Vantaalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Temp-Teamin konsultti Mika Halonen Puh 040 307 5106, mika.halonen@temp-team.fi.