(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen tuotantotyöntekijä teollisuuteen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Toimenkuva
Haemme teollisuusalan asiakkaallemme Kouvolaan reipasta

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työ sisältää monipuolisesti muotoa valmistavan tuotannon eri työvaiheita ja osassa tehtäviä tarvitset käytössäsi myös trukkia.
Odotamme sinulta
Edellytämme työkokemusta mielellään teollisuuden parista, hyvää työmotivaatiota ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Trukinajotaito on tehtävässä pakollinen, mutta jos et omista trukkikorttia, autamme sen hankinnassa. Työskentely tehtaassa edellyttää myös työturvakorttia.

Jonkin teknisen alan perustutkinto on tehtäviin soveltuva koulutus, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme hyvää työmotivaatiota ja kiinnostusta työskennellä tuotannon parissa ja vuorotöissä. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana ja tehtävään valittava henkilö työskentelee ensin 4-6 kk VMP:n kautta. Osaavalle tekijälle on tässä vakinaistumisen mahdollisuus. Täytä sähköinen hakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla jo on hakemus VMP:llä, soita meille (puh. 05 535 4344), niin päivitetään tiedot hakuprofiiliisi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
4-6 kk, vakinaistuva
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.10.2019 mennessä.