(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen puutyöntekijä
Versowood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Versowood Oy
Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa
Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla.
Toimenkuva
Etsimme Versowood Oy:n Vierumäen liimapuutehtaalle trukinajotaidon omaavaa puutyöntekijää. Etsimämme henkilö on valmis itsenäiseen työskentelyyn, halukas oppimaan uutta ja pystyy sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Työtehtävinä ovat mm. trukinajo, linjanhoito ja pakkaus. Ajettava kone on 7t vastapainotrukki. Tarkoituksemme on löytää pitkäaikaisia työntekijöitä jotka vakinaistuvat asiakkaamme kirjoille 6kk jälkeen, joten emme etsi nyt kausityöntekijöitä. Työt alkavat Eezy VMP Lahden kautta.
Odotamme sinulta
Emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta puualalta, sillä työhön opetetaan mutta vaadimme trukinajotaidon. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Erilaisten työkalujen tuntemus ja aikaisemipi kokemus teollisuudesta katsotaan selkeäksi eduksi. Työ on 2-vuorotyötä.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus / kokemus katsotaan selkeäksi eduksi.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää vaan täytä pikaisesti hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulla on jo hakemus meillä niin soita pikaisesti puh. 03 873200

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava
yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää
noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme
jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa
vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
6kk/ Mahdollisuus vakinaistua tämän jälkeen
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.02.2020 mennessä.