(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen pakkaaja, Jackon Finland Oy
Jackon Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava rakentamiseen ja teollisuuteen tarkoitettujen EPS-, XPS- ja EPP-eristeiden sekä -pakkausten valmistaja. Konsernilla on yli 850 työntekijää kuudessa eri maassa ja 21 eri toimipisteessä, joista 2 sijaitsee Sastamalassa. Jackon tarjoaa tulevaisuuden osaajille monenlaisia uramahdollisuuksia työskennellä rakentamiseen ja teollisuudelle tarkoitettujen tuotteiden sekä palvelujen parissa.

Etsimmekin nyt Jackonin kasvavaan joukkoon PAKKAAJAA Pajakadun tuotannon sisäisen logistiikan tehtäviin.

Tuotannon pakkaajan tehtävissä vastaat tuotantolinjastolta tulevien valmiiden tuotteiden pakkaamisesta ja toimituksesta varastoon sekä lähettämöön. Käytät pakkaamiseen teollisia käärintäkoneita, toimitat pakatut tuotteet trukilla varastoon ja osallistut tarvittaessa myös lähettämön tehtäviin. Työtä tehdään arkipäivisin 2-vuorossa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta trukkityöskentelystä. Muutoin erinomainen asenne uuden oppimiseen ja itseohjautuva ote työhön kuin työhön ratkaisee! Aikaisempi kokemus teollisuuden tuotannon tai varastojen tehtävistä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa iloisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja päivittäisen tuen tiimiltäsi. Työ alkaa kahdeksan (8) kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua Jackonin kirjoille.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa viimeistään 2.8 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian. Työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Jani Karjalainen, 050 444 4480, jani.karjalainen@adecco.fi