(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen keräilijä Nescolle
Nesco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Nyt on auki yksi paikka keräilijän / varastotyöntekijän paikka päivävuoroon Orimattilaan Nesco Oy:lle syksyn sesonkiin!

Haemme trukinajotaitoista ripeää ja työhön tarttuvaa tekijää sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nescolle varastoon tuotteiden keräilyyn. Työhösi kuuluu asiakastilausten keräily varastosta ja niiden valmistelu pakkaaminen lähetyskuntoon saakka. Tehtävässä pärjätäksesi toivomme, että omaat aikaisempaa kokemusta kaasutrukin tai keräilyvaunun käytöstä. Työ on fyysisesti raskasta ja sisältää paljon liikkumista ja nostelua.

Mikäli haet fyysistä, aktiivista ja monipuolista työtä, niin tässä voisi olla oiva työpaikka sinulle! Työssä pakkaat käsin keräiltyä tavaraa kuormalavoille ja liikut paljon, joten olethan motivoitunut ja valmis myös fyysiseen työhön. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teräsvanteen tai muovituskoneen käytöstä. Tärkeintä tehtävässä pärjäämiselle on kuitenkin hyvä ja töihin tarttuva asenne.

Työaika tehtävässä on maanantaista perjantaihin klo 7-15.30.

Työt alkavat pikaisella aikataululla, heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla ainakin lokakuun loppuun, mutta hyvin työssään pärjäävällä henkilöllä voi olla erinomainen mahdollisuus jatkaa töissä pidemmällekin! Voit toki hakea myös töitä ainoastaan syksyn ajaksi, mutta olethan ennen kaikkea valmis sitoutumaan töihin lokakuun loppuun saakka.

MIkäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat kuulla lisää niin ole hetimmiten yhteydessä tehtävästä Baronalle rekrytoinnista vastaavaan Mari Ylä-Uotilaan, puh. 050 572 4853. Hakemuksen tehtävään pääset jättämään ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan sivuston kautta. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten kiinnostuessasi älä aikaile vaan jätä hakemuksesi heti tänään.

Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään!