(Poistunut julkaisusta)

Trukinajotaitoinen huipputyyppi
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Kaipaatko monipuolisia tehtäviä ja tekemisen meininkiä töihisi? Haluatko pitkäaikaisen paikan pienessä ja viihtyisässä varastossa, jossa radio raikaa taustalla ja huumori kukkii porukan kesken töitä tehdessä?

Haemme asiakkaamme varastoon ammattitaitoista varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään aluksi Baronan kautta 6 kuukautta, jonka jälkeen tavoitteena on, että töissä nohevuutensa osoittanut työntekijä rekrytoituu asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työ on erittäin fyysistä, joten mikäli sinut valitaan tehtävään, voit heittää salikorttisi rohkeasti kuivumaan. Työtehtävät pitävät sisällään tavaran vastaanottoa, lähetysten tarkistamista, tuotteiden sisään kirjaamista, hyllyttämistä, keräämistä ja lähettämistä sekä muita varaston yleisiä tehtäviä. Töissä käytetään vastapaino- ja työntömastotrukkia, joiden aikaisempi kokemus on lähes välttämätöntä töihin valituksi tulemisen kannalta.

Yrityksessä on käytössä teknologiateollisuuden TES ja sopimuspalkka on mahdollinen. Työskentely tapahtuu pienessä, tiiviissä ja rennossa porukassa päivävuorossa ja työaikojen suhteen löytyy joustavuutta tarvittaessa. Työpaikka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä Vantaan Viinikkalassa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti. Täytämme paikan välittömästi sopivan kaverin löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: kokemus trukkityöskentelystä