(Poistunut julkaisusta)

Treenikavereita Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Eikö askeltavoite täyty, eikö huvita maksaa kuntosalijäsenyydestä? L&T on ratkaisu pulmiisi! Tule meille

 

TREENIKAVERIKSI

 

eli pari- ja tiimitöihin siivoukseen! Etsimme tehokkaita, positiivisia ja joustavia 2-3 hengen porukoita - tai yksittäisiä tekijöitäkin - huolehtimaan ylläpitosiivouksesta erilaisissa kohteissa. Palkkaus L&T:llä tulee kohteen mukaan: peruspalkka on KIPA TES 2, mutta vaativammista töistä saa paremman liksan. Työ on osa-aikatyötä, joka muokkautuu sellaiseksi kuin sinulla on tunteja viikossa tienaukselle + treenaukselle antaa. 

 

Odotamme sinulta reipasta asennetta työntekoa kohtaan, motivaatiota siivoukseen sekä kykyä toimia tiimissä joustavasti ja positiivisesti. Aiempi kokemus siivoustyöstä on suuri plussa, sillä se avaa ovet vaativampiinkin siivouskohteisiimme. Perusteluilla meidät pystyy kuitenkin vakuuttamaan: kerro sinä meille, miksi olisit hyvä lisä L&T:n rivistöihin! 

 

Tarjoamme sinulle ison firman etenemismahdollisuudet ja henkilöstöedut kuntosalialennuksista leffalippuihin. Haluamme pitää huolta hyvinvoinnistasi - siksi panostamme muun muassa esimiestyöhön ja työterveyteen. Tuemme myös enemmän kuin mielellämme sinun oman osaamisesi kehittämistä vaikka esimiesuralle asti!

 

Nappaa siis tästä joustava osa-aikatyö ja lisätienestin ja paremman kunnon lähde - hae paikkaa viipymättä oheisen linkin kautta!

 

Vai haluatko vielä kysyä jotakin? Kysymyksiisi vastataan osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta!