(Poistunut julkaisusta)

Tredun Opiskelijoiden työelämän ja opintojen yhdistäminen, Hotelli- ja Ravintola-ala
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

TYÖPAIKKA JA HARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA?
SMILEN JA TREDUN YHTEISTYÖLLÄ MAHDOLLISTA!


Nyt voit yhdistää tavoitteellisen opiskelun osaksi vuokratyösuhdetta. Smile ja Tredu ovat yhdessä rakentaneet urapolku -palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa opintoihin liittyvän harjoittelun vuokratyösuhteessa.

Työtehtävää hakiessa kannattaa huomioida omien opintojen edistyminen ja arvioida Tredun kanssa soveltuvin työtehtävä tukemaan tutkinnon tavoitteita.


Töitä on tarjolla myös muutenkin opintojen oheen!



SMILE HAKEE RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ PIRKANMAALLE, ERITYISESTI TAMPEREELLE JA LEMPÄÄLÄÄN SEKÄ LAPIN SESONKIKOHTEISIIN!


Lisätietoja:

Mikko Törmä
Toimialajohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut, koulutus
0503948736
mikko.torma@smilepalvelut.fi

Smile. Ilon kautta töihin.

www.smilepalvelut.fi



Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.