(Poistunut julkaisusta)

Treasury Manager
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta. Taloudellinen perustamme on itsekannattavuuden saavuttaminen riskejä huolellisesti arvioiden ja halliten.


Haemme Treasury Manageria

Treasuryn tehtävänä on hankkia varoja kansainvälisiltä pääomamarkkinoilta liiketoiminnan rahoittamiseen sekä hallinnoida yhtiön likviditeetti- ja markkinariskejä.

Treasury Managerina osallistut

  • korkoriskien hallintaan
  • maksuvalmiuden hoitoon
  • likviditeetin sijoittamiseen
  • varainhankinnan suunnitteluun ja toteuttamiseen
  • sisäisten luottojen hinnoitteluun ja siirtohinnoittelun kehittämiseen
  • treasuryn riskianalytiikan ja riskidatan hallinnan kehittämiseen.

Toimit myös Portfolio Managerin ja Funding Managerin sijaisena.

Odotamme sinulta kokemusta rahoituslaitoksen treasurystä sekä riskidatan analysoinnista ja tietokannoista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös pääomamarkkinainstrumenttien tuntemusta, riskienhallinnan osaamista ja kvantitatiivisten työkalujen hallintaa (Python/R/Matlab, SQL, Excel). Kansainvälisillä pääomamarkkinoilla toimiessasi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa yhdistyy riskianalytiikka ja kaupankäynti. Treasuryssä kanssasi työskentelee neljä finnveralaista.

Finnverassa olet tehokkaan varainhallinnan keinoin mukana vahvistamassa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Yhteiskunnallisesti vaikuttavan tehtävän lisäksi saat ammattimaisen ja kannustavan työyhteisön, jossa arvostetaan kehittymistä ja yhdessä tekemistä. Viihtyisä toimitilamme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 2.2.2020 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka-Pekka Holopainen, Head of Treasury p. 029 460 2838.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet. Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.