(Poistunut julkaisusta)

Treasury Controller
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Haluaisitko olla vaikuttamassa Suomen johtavan halpakauppaketjun menestystarinaan? Tokmannin tavoitteena on viedä taloushallinnon prosessit automatisoinnin keinoin uudelle tasolle ja tarjoamme nyt yritysrahoituksen ammattilaiselle mahdollisuuden päästä mukaan uuden kynnyksellä toimivaan innostuneeseen ja ammattitaitoiseen controller -tiimiimme! Tehtävä on vuoden mittainen sijaisuus ja sijaitsee pääkonttorillamme Mäntsälässä.Tehtävänkuvaus


Taloushallinnon controller -tiimi vastaa rahoituksen lisäksi ulkoisen laskennan raportoinnista ja kirjanpidon ja reskontrien ulkoistuspalvelun toteutumisesta ja toimii liiketoiminnan tukena. Sinun roolisi tiimissä olisi Tokmannin lyhyen ja pitkän tähtäimen rahoituksen suunnittelu ja seuranta sekä suojausten hoitaminen.

Vastuullasi voi olla osaamisestasi riippuen myös ostolaskuprosessin hallinnointi ja kehittäminen yhteistyössä palveluntuottajan ja liiketoiminnan eri osastojen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu tärkeänä osa-alueena myös erilaisiin rahoitukseen ja ulkoisen laskennan prosesseihin liittyviin projekteihin osallistuminen.  Mitä odotamme sinulta


Tämä tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KTM-/tradenomi) ja vähintään muutaman vuoden työkokemus rahoituksesta, kassaseurannasta ja maksuliikenteen hoitamisesta sekä opintojen tai työn kautta hankittua ymmärrystä valuuttasuojausten tekemisestä. Ostolaskuprosessin hallinnointiin ja kehittämiseen liittyvän osaamisen katsomme eduksi, sillä tehtävä voi valittavan henkilön osaamisen mukaan sisältää myös muita ulkoisen laskennan osa-alueita. Olet taitava tuottamaan taloudellista dataa liiketoiminnan tueksi ja työskentelet tarkasti numeroiden parissa. 

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja analyyttinen, ja uskallat rohkeasti nostaa liiketoiminnan kannalta tärkeitä huomioita esiin päätöksenteon tueksi. Työhön kuuluu tiiviissä ja aktiivisessa yhteistyössä toimimista niin ulkoisen palveluntuottajan kuin erilaisten projektitiimienkin kanssa, joten sujuvat tiimityöskentelytaidot ja positiivinen yhteistyöasenne ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia.

Excelin ja muiden toimistosovellusten käyttö sujuu sinulta jouhevasti ja olet tottunut käsittelemään suuria datamassoja oleellisen tiedon löytämiseksi ja koostamiseksi. Toisinaan raportointiaikataulut tuovat kiirettä työskentelyyn, joten tehtävässä on tärkeää pystyä työskentelemään tarkasti ja täsmällisesti aikataulupaineidenkin keskellä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Innostunut ja ystävällinen asenne eivät ole haitaksi, sillä niiden avulla solahdat kivasti mukaan tähän hyväntuuliseen, huumorintajuiseen ja mukavaan tiimiin.Mitä tarjoamme


Meillä pääset työskentelemään avuliaan, kehitysmyönteisen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa ja hyödyntämään ammattitaitoasi suuressa ja kehittyvässä kaupan alan pörssiyhtiössä. Tässä vastuullisessa ja aidosti monipuolisessa tehtävässä pääset yhdistämään itsenäistä työskentelyä ja yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Uskallamme uudistua ja tämä näkyy monissa käynnissä olevissa projekteissa, joiden parissa pääset työskentelemään.  Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.Hakuohjeet ja lisätiedot


Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heinäkuun aikana tai viimeistään elokuun alussa. Tehtävä on vuoden mittainen määräaikaisuus.


Työpaikka sijaitsee hallinto- ja logistiikkakeskuksessamme Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää viimeistään ke 17.6. täyttämällä sähköinen hakulomake. Kannattaa toimia nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Heli Tolonen puhelimitse p. 020 728 6047 ma 8.6. klo 13-14 ja to 11.6. klo 10-11 tai sähköpostitse heli.tolonen@tokmanni.fi.

Avainsanat: työpaikka, rahoitus, ulkoinen laskenta, valuuttasuojaus, treasury controller