(Poistunut julkaisusta)

Treasury Controller
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme joukkoomme uutta tekijää treasuryn middle-officeen. Jos olet vastavalmistunut, tai muutaman vuoden rahoitusalan kokemuksen omaava, niin voit olla etsimämme henkilö.

Treasuryn middle-office toimii pankin sijoitustoiminnan sekä taseriskihallinnan keskeisenä tukena.  Tehtävään valittava henkilö vastaa lisäksi treasury-järjestelmän pääkäyttäjyydestä ja sen kehityksestä. Toimenkuvaan sisältyy myös monipuolista raportointia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mielenkiintoa rahoitusmarkkinoita kohtaan sekä analyyttistä mielenlaatua. Sijoitusinstrumenttien aiempi tuntemus on eduksi.  Oma Säästöpankkilaisiksi haluamme aktiivisia ja tavoitteellisia osaajia, joilla on energinen ja positiivinen asenne työhön ja tekemiseen.

Toimipaikka voi olla Helsingissä tai Lappeenrannassa. Lisätietoja paikasta antaa Treasurer Tony Tötterström tony.totterstrom@omasp.fi tai 050 530 6623.

Hae tehtävään viimeistään 16.11.2018. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@omasp.fi. Täytämme paikan heti, kun oikea henkilö löytyy!