Treasury Controller, Conficap, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020
Etsimme Treasury Controlleria kiinteistöliiketoiminnan ja sijoitustoiminnan parissa työskentelevälle asiakasyrityksellemme Conficap. Tehtävä tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia erilaisissa rahoituksen ja taloushallinnon tehtävissä vakaassa, mutta jatkuvasti kehittyvässä perheyrityksessä. Positiossa pääset ottamaan itsenäisesti vastuuta ja osallistumaan yrityksen liiketoiminnan ja taloushallinnon prosessien suunnitteluun sekä kehittämiseen. Conficapin yrittäjämäinen työilmapiiri takaa monipuolisen työnkuvan, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisten tehtävien myötä. Lue lisää alta lisää ja hae paikkaan jo tänään!
KUVAUS
Controllerin tehtävässä Conficapilla pääset tekemään monipuolisia back office tehtäviä. Vastuullesi kuuluvat keskeisesti maksuliikenteen koordinointi ja seuranta sekä likviditeetin suunnittelu. Conficapin yrittäjämäinen työilmapiiri tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi ja työskentelemään itsenäisesti jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Tehtävä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden toimia läheisessä yhteistyössä sijoitus- ja kiinteistöliiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakavaraisessa perheyhtiössä
* Motivoituneen ja ammattitaitoisen tiimin tekemään yhteistyötä kanssasi
* Työpaikan keskeisellä sijainnilla Kampissa

TYÖNKUVA

* Emoyhtiön ja usean konserniyhtiön maksuliikenteen seuraaminen ja suunnittelu
* Treasury -järjestelmän pääkäyttäjän tehtävät, kuten järjestelmän ja prosessien ylläpito ja kehittäminen
* Osallistuminen taloudelliseen suunnitteluun ja raportointiin sekä muun informaation tuottamiseen
* Sijoitustoiminnan hallinnon tehtävät, kuten asiakkaantunnistamisdokumenttien valmistelut ja erilaiset selvitykset
* Kehitysprojekteihin osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva taloushallinnon tutkinto (AMK / KTM)
* Soveltuvaa työkokemusta rahoitusfunktiosta sekä taloushallinnosta mielellään vähintään muutaman vuoden ajalta - voit olla aiemmin toiminut esim. assistant controllerina tai analyytikkona
* Vahvat suulliset sekä kirjalliset vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin
* Erinomaiset tietotekniset taidot (erityisesti Excel)


Kokemus Analysten ohjelmistojen kanssa työskentelystä sekä PowerBI-kokemus katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Työskentelyotteiltaan järjestelmällinen, tarkka ja luotettava
* Valmis omaksumaan erilaiset tehtävät nopeasti ja ottamaan vastuuta itsenäisesti
* Tiimipelaaja, jolla on aito halu kehittyä ja edistää omaa työskentelyä sekä toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuu 2020
* Kesto: Vakituinen, rekrytointi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Conficap puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Conficap on vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden taakse. Yhtiön ja sen omistajien juuret ovat yrittäjyydessä.

Conficap-konsernin toiminta koostuu kolmesta liiketoimintakokonaisuudesta. Are Oy (toimii alakonsernina) on Suomen johtava talotekniikkayhtiö, joka on laajentunut myös Ruotsiin ja Venäjälle. Conficapin kiinteistöliiketoiminta koostuu kiinteistöomistuksista Suomen kasvukeskusten parhailla paikoilla sekä osuuksista yhteissijoituksissa ja kiinteistörahastoissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Conficapin sijoitustoiminta koostuu strategisista pitkäaikaisista omistuksista listatuissa yhtiöissä sekä muista sijoituksista osake- ja korkomarkkinoille ja vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot