(Poistunut julkaisusta)

Transportplanerare
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Vi söker åt Oyj Ahola Transport Abp i Karleby två TRANSPORTPLANERARE


Till dina uppgifter hör

att dirigerar våra transporter och ha en daglig kontakt med våra chaufförer och kunder. Transportplaneraren gör logistikrutter och lösningar, som möjliggör att våra kunders gods effektivt färdas från avsändare till mottagare. Kunderna finns främst inom industrin och handeln. Arbetet är fartfyllt och mångsidigt.

Vi förväntar oss

för uppgiften en lämplig utbildning och erfarenhet. Det är viktigt att du bemästra kommunikationsflödet och du har förståelse för logistik och transport. För oss är det viktigt att du är stresstålig, att du är hängiven till ditt arbete och har förmågan att leda arbete framåt. Du trivs att arbeta i grupp och är systematisk och organiserad. Du är målmedveten och ivrig att nå de uppställda målen och överenskommelser. Du kommunicerar flytande på finska och engelska

Vi värdesätter

Att du jobbar självständigt och goda sociala kompetenser. Som person är du flexibel, villig att utvecklas, lära dig nytt och kundinriktad Övriga språkkunskaper räknas som merit

Vi erbjuder:

• En intressant och mångsidig arbetsuppgift i en internationell arbetsmiljö
• Fast anställning och goda förmåner
• Möjligheten att utvecklas inom logistikbranschen
• Organisationens stöd, moderna verktyg och en trivsam arbetsomgivning

Blev du intresserad?

Rekryteringen sköts i samarbete med Uniflex Rekrytering. Ansök om anställningen genom att registrera din CV på adressen www.uniflex.fi och länka din ansökan till denna anställning före 23.3.2020.

Tilläggsuppgifter

ger Uniflex områdeschefen Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 eller personalkonsulten Amanda Rytioja 044 272 6531. Alla kontakter och ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ahola Transport Oyj Abp

Oyj Ahola Transport Abp är en familjeägd logistikkoncern som levererat transporttjänster i sextio år. Bolaget omsätter ca 100 miljoner euro på årsbasis, och är i dag huvudsakligen verksamt i Norden, Baltikum och CEE-länderna (Polen, Tjeckien och Slovakien). Verksamheten har sedan starten varit inriktad mot att utforma tjänster efter kundernas faktiska transport- och logistikbehov. Kundanpassade logistiklösningar utgående från vårt Online-koncept utgör vår främsta konkurrensfördel. Vi erbjuder även projekt- och specialtransporter, vilket medför ytterligare fördelar.

https://www.aholatransport.com/fi/