(Poistunut julkaisusta)

Transportplanerare, FSN Logistics Oy
FSN Logistic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
FSN Logistic Oy
FSN Logistics har en historia med över 30 år inom transportbranschen med lång erfarenhet av leveranser över hela Skandinavien och Norra Europa. Idag med tre decenniers erfarenhet och kunnande inom logistikbranschen ger vi kunderna kvalitativ service och omfattande logistiska helhetslösningar.
www.fsn.fi
Toimenkuva
Vår verksamhet växer och vi förstärker vårt team i Karleby med en
TRANSPORTPLANERARE

Till dina uppgifter hör organisering och planering av leveranser av hushållsmaskiner och inredningsprodukter samt kundservice. Du jobbar i två skift och är en del av vårt professionella team.
Odotamme sinulta
Vi förväntar att du har initiativförmåga, logisk tankesätt och självständig arbetssätt. Du är ordningsfull och kan jobba med många saker samtidigt i en händelserik atmosfär. Du uträttar arbetet noggrant och omsorgsfullt. Du har bra samarbetsförmåga och enastående kundservice står dig nära hjärtat. Du behöver i ditt arbete flytande finska och svenska språkkunskaper. Du kan ha tidigare erfarenhet av liknande uppgifter, men för detta arbete är rätt inställning och attityd avgörande!
Muut tiedot
Vi erbjuder dig en intressant och mångsidig uppgift, där du även kan utvecklas professionellt. Dina arbetskollegor består av ett professionellt och humoristiskt team där alla jobbar mot samma mål.

Vill du vara en del av vår framgång?
Skicka din CV och fritt formulerad ansökan med löneanspråk till kokkola@vmp.fi senast den 27.6.2018. Tilläggsuppgifter ges av VMP Group HR-specialist Maria Tainio tfn 040 307 5241 eller maria.tainio@vmp.fi.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Maria Tainio, Maria.Tainio@vmp.fi, 040 307 5241
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.06.2018 mennessä.