(Poistunut julkaisusta)

Transition Manager (Käyttöönottoprojektien vetäjä)
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Atean kovassa kasvussa oleva palveluliiketoiminta on jaettu kahteen yksikköön, jatkuviin palveluihin ja asiantuntijapalveluihin. Jatkuvien palveluiden tuottaminen on organisoitu Service Deskiin ja Operations-yksikköön. Tukena toiminnalle toimii järjestelmistä ja teknisistä tuotantomenetelmistä vastaava Development- yksikkö. Delivery Excellence toteuttaa palvelutransitiohankkeet ja vastaa palveluidemme tilaus-toimitusputken laadusta myynnistä tuotantoon.

 

Etsimme Delivery Excellence – yksikköömme Transition Manageria. Tässä tehtävässä vastaat asiakaskäyttöönottoprojektien läpiviennistä projektipäällikkönä

Atealla pääset toteuttamaan käyttöönottoprojekteja asiakkaidemme palveluiden haltuunoton merkeissä. Kyseessä voivat olla laajemmat ns. ulkoistukset tai yksittäisten palveluidenn tuottaminen asiakkaillemme. Transition Managerina olet keskeisessä roolissa varmistamassa sujuvan tuotannon alkamisen. Haluat olla mukana kehittämässä Atean toimintaa strategian mukaisesti. Asiakaspalvelu ja asiakastyö ovat sinulle ykkösasioita ja sinulla on kykyä ja halua palveluiden kehittämiseen sekä niiden tuottamiseen tuloksellisesti. Hallitset alan yleiset sopimuskäytännöt ja vastaat projekteista myös taloudellisen tuloksen osalta.

Sinulla on käytännön kokemusta transitioprojektien suunnittelusta ja johtamisesta. Olet perillä IT-teknologioista ja -projekteista sekä palvelutuotannosta. Dokumentoit toimintasi laadukkaasti. Tiimipelaajana olet luotettava ja järjestelmällinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pidät projektin ohjakset käsissäsi budjetin ja aikataulujen puitteissa. Sinulla on kokemuksen tuomaa pelisilmää ja joustavuutta. Kommunikoit kaikkien projektin sidosryhmien kanssa sujuvasti ja asianmukaisesti kaikissa tilanteissa. Käytät projektityökaluja sujuvasti ja osaat aikatauluttaa projektit ja raportoida niiden etenemisestä asian vaatimalla tavalla.

Lue lisää!

Tunnet projektihallinnan parhaat käytännöt ja ITIL-viitekehyksen. Projektinhallinnan kuin muutkin sertifioinnit katsotaan eduksesi. Sinulla on kykyä ja mahdollisesti kokemustakin toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus käyttöönottoprojektien hallinnasta ja mielellään muutakin kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta. Toimintatapasi on aktiivinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja korkea vaatimustaso itsesi ja tavoitteiden saavuttamisen suhteen. Keskustelet luontevasti asiakkaan johdon kanssa ja osaat löytää hyviä kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tervetuloa joukkoomme!

”Kymmenhenkinen Delivery Excellence -yksikkömme vastaa Atean toimitusputken sujuvasta läpimenosta. Tehostamme ja parannamme jatkuvasti prosessien laatua keskeisissä vastuunvaihtopisteissä, kuten siirto palveluille ja projektilta tuotantoon. Atealla on kova vauhti päällä ja tulemme tarvitsemaan osaavaa käyttöönottoprojektien vetäjää pikaisesti riveihimme. Tulet täydentämään Delivery Managementiamme jossa kollegoinasi toimivat myös kokeneet Transition Managerit.

Toivon, että sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja pyrit jatkuvasti parempaan. Toimit järjestelmällisesti, kommunikoit sujuvasti ja viet rohkeasti asiakasprojektia eteenpäin. Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutus (AMK tai tiedekorkeakoulu).

Toimipisteesi sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa, mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa.

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040 5071104 tai laita sähköpostia osoitteeseen leo.heikkila(at)atea.fi!”

Leo Heikkilä, Head of Delivery Excellence

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 25.10.2019 mennessä. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

  

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.