(Poistunut julkaisusta)

Transition Manager (Helsinki, Tampere, Vaasa, Oulu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Service Delivery Management -porukkamme kasvaa, ja etsimme uutta Transition Manageria - oletko se sinä?

Transition Managerina toimit Elisa Santa Monican palvelutuotannossa koordinoiden uusien asiakkaiden palveluiden tuotantoon siirtoa. Lisäksi koordinoit asiantuntijoidemme työtä asiakkaittemme erilaisissa verkko ja tietoturvan kehityshankkeissa ja projekteissa.

Tiimikavereita löytyy pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Vaasasta, Turusta ja Oulusta, joten nämä ovat kaikki mahdollisia työpaikkoja. Maantieteellinen hajautuminen ei ole päässyt estämään tiimiämme jakamasta hyvin aktiivisesti ja itse-ohjautuvasti oppeja, ja työkavereiden kanssa pääsee joka päivä sparrailemaan parhaita käytäntöjä.

Keskeiset tehtäväsi:

  • Palvelutuotannon transitioiden koordinointi ja läpivienti
  • Asiakaskohtaisten kehityshankkeiden läpivienti
  • Projektien raportointi, aikataulutus ja seuranta

Mitä odotamme sinulta?

Mitään kädestäpitelyä tai mikromanageerausta ei tässä tiimissä ole tarjolla, joten odotamme sinulta itsenäistä otetta työhön ja kykyä priorisoida ja organisoida sekä omaa että sidosryhmien tekemistä. Jotta viihtyisit ja menestyisit tehtävässä, odotamme sinulta lisäksi:

  • Erinomaista, ongelmanratkaisukykyä, pystyt ratkaisemaan asioita proaktiivisesti ja itsenäisesti
  • Kykyä tunnistaa vaihtelut asiakastyytyväisyydessä ja nostaa asiasta kissa pöydälle
  • Kokemusta isojen asiakkuuksien palveluista ja kehityshankkeista
  • Verkko- ja tietoturvapalveluiden konseptien ylätason tuntemusta
  • Hyvä toimistotyökalujen hallinta (MS Excel, Word, PowerPoint ja Visio)
  • Hyvät viestintätaidot englanniksi ja suomeksi

Lisäksi arvostamme formaaleja palvelu- ja projektijohtamisen sertifikaatteja (ITIL, PRINCE2) ja kokemusta tehtävässä toimimisesta.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ICT-kentän ytimessä, työkaveriksi mukavat, huumorintajuiset kovan luokan osaajat, luottoa siihen, että osaat hommasi, sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea lisää Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Olemme kovin innoissamme uudesta kollegasta ja saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.  Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin olethan yhteydessä tiimin vetäjään Mikkoon (044 757 4202 tai mikko.mantynen (a) elisa.fi).

Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen.