(Poistunut julkaisusta)

Traktorinkuljettaja / rata-asentaja
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsimme traktorinkuljettajaa / rata-asentajaa NRC Group Finland Oy Kunnossapidon liiketoimintaan Etelä-Suomen alueelle. NRC Group Finland Oy vastaa rautateiden ja turvalaitteiden kunnossapidosta koko Etelä-Suomen alueella. Työpiste sijaitsee Vantaalla.

Kuljettajana osallistut pääasiassa rata-alueella tehtäviin kunnossapito- ja rakentamistöihin. Työt ovat esim. kiskon- ja pölkynvaihtoa, kaapeli- ym. kaivantoja, vesakonleikkuuta sekä lumitöitä. Työkoneena toimii Lännen 8800.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Etelä-Suomen alueella sekä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös ilta- ja yövuoroissa sekä viikonloppuisin.  

Odotamme että olet motivoitunut, pystyt toimimaan niin yksin kuin ryhmässäkin, olet kiinnostunut oppimaan uusia työtapoja ja -menetelmiä, täytät tehtävän (Trafi) terveysvaatimukset ja työkokemusta on jo jonkin verran kertynyt vastaavista töistä. 

Aiempi kokemus ratatöistä ja rautatiealueella työskentelyyn oikeuttavat pätevyydet katsotaan hyödyksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä suuren organisaation edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Markus Haapanen, puh.040 8664 924 (etunimi.sukunimi@nrcgroup.fi)


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 866 4924 Sähköposti: markus.haapanen@nrcgroup.fi Sijainti: Tikkurilantie 141, vantaa