(Poistunut julkaisusta)

Traktorinkuljettaja - KV-Koneurakointi Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

KV-Koneurakointi Oy on jo yli 30 vuoden kokemuksella teiden kunnossapito- ja puhdistustöihin, kuljetuksiin sekä kaivuutöihin erikoistunut yritys. Yrityksen kulmakivinä toimivat laadukas ja joustava asiakaspalvelu niin suurille kuin pienille toimijoille.

Etsimme KV-Koneurakointi Oy:lle pitkään työsuhteeseen traktorinkuljettajaa Turkuun!

Töitä on tarjolla 40h/vko. Ajoittain on myös lisätöitä tarjolla, työpäivät voivat venyä.

Työhösi kuuluu vaihtolavojen ajoja, sekä talvella auraustöitä. Toivomme, että sinulla on ajokokemusta. Vaadittavat ajokortit sekä työkortit:

- T-ajokortti
- Tieturva (eduksi)

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme ehdokkaita hakuajan aikanakin, joten haethan paikkaa pikaisesti.

Kiinnostuitko? Soita suoraan Kaisalle 0102306526 tai jätä hakemus sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Tsemppiä hakuun!

Kiinnostuitko? Soita tai lähetä viesti suoraan Kaisalle 0102306526 tai jätä hakemus sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka sopii juuri tähän työhön? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 100€!

Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/