(Poistunut julkaisusta)

Training Manager
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Oletko valmis uudelle siirrolle urallasi ja etsit inspiroivaa, innovatiivista ja ystävällistä työympäristöä? Meillä on tarjota nämä kaikki! Jos olet kiinnostunut olemaan osa tulevaisuuteen suuntautunutta ja innovatiivista työympäristöä ja toteuttamaan konkreettisia toimia luomalla vastuullisia valintoja, tule töihin meille, maailman toiseksi vastuullisempaan yritykseeni!

Etsimme Porvoon jalostamolle

Training Manageria / Koulutuspäällikköä, TA2020-projektiin

TA2020-projekti suunnittelee ja toteuttaa Porvoon jalostamon seuraavan suurseisokin. Noin viiden vuoden välein tehtävässä suurseisokissa koko jalostamo pysäytetään, laitteistot puhdistetaan ja tarkastetaan, painelaitteet tarkastetaan ja uudet investoinnit kytketään prosesseihin.

Koulutuspäällikkönä TA2020-projektissa päätehtäväsi on laatia TA2020-projektin koulutustarpeista kokonaisvaltainen koulutussuunnitelma, jolla varmistetaan riittävä osaaminen seisokkityöhön ja seisokin jälkeiseen laitoksen operointiin ja ylläpitoon. Koulutusten kohderyhmä käsittää tuotannon ja suunnitteluorganisaation henkilöstön lisäksi seisokkiin osallistuvat urakoitsijat. Yhteensä seisokkityöhön osallistuu n. 6000 ammattilaista, joiden riittävä osaaminen on avainasemassa töiden onnistumiseksi.

Tehtävässä korostuu toimivan yhteistyön rakentaminen ja aktiivinen vuorovaikutus eri sidosryhmien kanssa. Aikaisempi kokemus vaativista projektitehtävistä on eduksi. Arvostamme pedagogista näkemystä ja aikaisempaa kokemusta osaamisen kehittämisestä, johon nojautuen löydät parhaiten soveltuvat ratkaisut ja toteutustavat tehokkaan oppimisen ja osaamisen kehittämisen varmistamiseksi.

Osaamisen kehittäminen on avainasemassa TA2020 muutosten hallinnassa sekä turvalliselle työn tekemiselle.

Tehtävässä toimit Turnaround Management Office -jäsenenä ja raportoit matriisissa TMO-vetäjälle.
Toimit lisäksi TA2020-projektin koulutusassistentin esimiehenä.

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemuksia, taitoja ja taustaa on tässä tehtävässä

  • Tehtävään soveltuva koulutus sekä ymmärrys teknisestä alasta.
  • Kokemus projektiluontoisista tehtävistä, joissa hallitset laajoja sidosryhmiä, aikatauluja sekä ohjaat
  • muiden työtä.
  • Hahmotat hyvin isoja kokonaisuuksia, mutta jaksat myös työstää pienempiä yksityiskohtia
  • Oma-aloitteisuus, vakuuttava yhteistyö-, kommunikointi- ja esiintymiskyky
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme myös

  • Aikaisempaa käytännön kokemusta osaamisen kehittämisestä sekä osaamisen kehittämisen työkaluista.
  • Kiinnostusta esimiestyötä kohtaan sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Tehtävä on määräaikainen 30.9.2020 asti.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta
sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää prosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä henkilöstön kehittämispäällikkö Sanna Repoon, p. 050 458 6037 (ti 13.11. klo 8-9). 

Hakuaika päättyy 25.11.2018. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Tule ja tee merkityksellistä työtä, jossa pääset haastamaan vanhoja toimintamalleja ja luomaan uusia toimivampia käytäntöjä!

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.