(Poistunut julkaisusta)

Training Manager
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Haemme Business Support –tiimiimme vahvaa viestijää ja IT-orientoitunutta kouluttajaa

TRAINING MANAGERIKSI

tukemaan bisneksen kehitystä koko Suomen laajuisesti. Lisäksi osallistut pohjoismaisen konsernimme tietojärjestelmien testaamiseen ja kehittämiseen yhdessä Business Support -tiimisi kanssa.

Tavoitteenasi on kehittää koulutustapojamme ja toteuttaa tietojärjestelmäkoulutukset käytännössä. Vastaat kokonaisvaltaisesta tietojärjestelmien kouluttamisesta erityisesti myynnin tueksi. Luot koulutus- ja toimintasuunnitelmat, suunnittelet, markkinoit ja toteutat varsinaiset koulutukset sekä kehität koulutusmetodeja yrityksen strategiaa tukien. Lisäksi osallistut työntekijöiden päivittäiseen tukemiseen .

Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on pedagogista näkemystä sekä ymmärrystä erilaisista tietojärjestelmistä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Erityisesti omakohtainen kokemus eri toiminnanohjausjärjestelmistä (ERP) ja asiakashallintajärjestelmistä (CRM) auttaa tehtävässä menestymisessä. Microsoft Officen hallitseminen on perusedellytys. Jotta onnistut viemään projektit maaliin ja tavoitat koulutuksillasi meidän ympäri Suomea levittyneen henkilöstömme, sinulla on hyvä olla osaamista digitaalisen oppimisen fasilitoinnista, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä hyvät ja selkeät esiintymistaidot. Johdat asioita määrätietoisesti ja tehokkaasti sekä tiimin sisällä että eri sidosryhmien kanssa ja innostat ihmisiä. Käytät työssäsi sekä suomea että englantia, joten sinun tulee osata puhua ja kirjoittaa niitä sujuvasti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Meillä saat sekä vastuuta että vapautta. Saat vapauden suunnitella ja toteuttaa koulutuksia itsenäisesti. Lisäksi sinulla on asiantunteva ja hyvällä tekemisen meiningillä varustettu tiimi tukenasi. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa talon tapoihin ja kouluttaa henkilöstöämme mielenkiintoisessa, muutoksen alla olevassa toimintaympäristössä. Työntekijämme haluavat oppia uutta ja arvostavat koulutukseen panostamista.

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista menestystarinaa, hae meille. Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta 01.07.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja voit kysyä Business Support Manageriltamme Marko Hoolilta (puh. 040 833 0709) 19.6. klo 12.00-14.00 tai 25.6. klo 12.00-14.00. Pääkonttorimme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta sijaintisi on neuvoteltavissa.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi