Trainereita pk-seudun Fressi24 -kuntosaleille
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen lähes 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 16 täyden palvelun liikunta- ja hyvinvointikeskukseen ja 24 Fressi24 kuntosaliin. Fressi24 on kuntosali vaativaan makuun. Se on, kuten isosiskonsakin, suomalainen, valtakunnallinen toimija, joka mahdollistaa laatua arvostavien kuntosaliharjoittelun viihtyisissä ja siisteissä tiloissa.

Fressi24 kuntosalit etsivät vahvistusta Fressi Trainer -tiimeihinsä pääkaupunkiseudulle!

Etsimme pääkaupunkiseudun Fressi24 kuntosaleille myyntihenkisiä ja ammattitaitoisia personal trainereita ensisijaisesti seuraaville kuntosaleillemme. Haemme innokkaita tekijöitä myös muihin kohteisiimme, joten älä epäröi hakea, mikäli mielenkiintosi kohdistuu johonkin toiseen kuntosaliimme. Tarkemmat sijaintimme näet: https://www.fressi24.fi/kuntosalit

- Herttoniemi
- Kirkkonummi
- Koskelo
- Leppävaara
- Myllypuro
- Suomenoja
- Tammisto

Työskentelet meillä itsenäisenä yrittäjänä, mutta sinun ei tarvitse olla toiminut yrittäjänä aiemmin - tärkeintä on, että olet innostunut työstä ja valmis työskentelemään yrittäjähenkisesti. Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä Fressi Trainer -palveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat.

Fressi Trainer -yrittäjänä pääset vaikuttamaan yrittäjämalliisi ja siihen kuuluviin vastuualueisiin, joita voivat olla esimerkiksi tiimin rekrytointi ja perehdytys, tiloista ja laitteista huolehtiminen sekä lähimarkkinoinnin toimenpiteet. Palkkasi koostuu pääasiallisesti myymistäsi yksilö- ja ryhmävalmennuksista.

Fressi tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle trainerille perusteellisen myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta, työkalut onnistumiselle ja motivoivan yrittäjämallin. Käytössämme on valmiit valmennusratkaisut, järjestelmät sekä hinnasto.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (esim. liikunnanohjaaja AMK, fysioterapeutti, Personal trainer), useamman vuoden työkokemusta, itsenäistä otetta työhön ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta. Lisäksi haluat kehittyä tehtävässäsi alan parhaaksi!

Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista otetta.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään tai 14.10.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot