(Poistunut julkaisusta)

Trainer Fressi24 -liikuntakeskukseen Siilinjärvelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019Työn kuvaus:
  Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 30 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.
Fressi24 on kuntosali vaativaan makuun. Se on, kuten isosiskonsakin, suomalainen, valtakunnallinen toimija, joka mahdollistaa laatua arvostavien kuntosaliharjoittelun viihtyisissä ja siisteissä tiloissa.
 


Haemme nyt Traineria Siilinjärven Fressi24 -liikuntakeskukseen 
Etsimme sinua energinen ja asiakaslähtöinen liikunta-alan ammattilainen, joka haluat auttaa asiakkaitasi onnistumaan ja nautit tavoitteellisesta työstä ja onnistumisista.
Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä Fressi Trainer -palveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista ja myynnillistä otetta.
Fressi24 tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle trainerille perusteellisen myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä.
Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (esim. liikunnanohjaaja AMK, fysioterapeutti, Personal Trainer) ja itsenäistä otetta työhön. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta.
Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jättämällä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 5.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Katja Hämäläinen, 050 444 4457, katja.hamalainen@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Fressi24 Trainer Siilinjärvi


Sijainti:  SIILINJÄRVI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Katja Hämäläinen, 050 4444457


Toimipaikka:  Tampere