(Poistunut julkaisusta)

Trainer Fressi24 kuntosalille
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen lähes 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 16 täyden palvelun liikunta- ja hyvinvointikeskukseen ja 24 Fressi24 kuntosaliin. Fressi24 on kuntosali vaativaan makuun. Se on, kuten isosiskonsakin, suomalainen, valtakunnallinen toimija, joka mahdollistaa laatua arvostavien kuntosaliharjoittelun viihtyisissä ja siisteissä tiloissa. Tarkemmat sijaintimme näet: https://www.fressi24.fi/kuntosalit

Fressi24 kuntosali Joensuussa etsii vahvistusta Fressi Trainer -tiimiinsä!

Työskentelet meillä joko itsenäisenä yrittäjänä tai työsuhteessa riippuen siitä, kumpi malli sopii tilanteeseesi paremmin. Tärkeintä on, että olet innostunut työstä ja valmis työskentelemään yrittäjähenkisesti. Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä Fressi Trainer -palveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat.

Fressi24 kuntosalilla työskennellessäsi pääset vaikuttamaan työsi vastuualueisiin, joita voivat olla esimerkiksi tiimin rekrytointi ja perehdytys, tiloista ja laitteista huolehtiminen sekä lähimarkkinoinnin toimenpiteet. Palkkasi koostuu pääasiallisesti myymistäsi yksilö- ja ryhmävalmennuksista.

Fressi tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle Trainerille perusteellisen myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta, työkalut onnistumiselle ja motivoivan yrittäjämallin. Käytössämme on valmiit valmennusratkaisut, järjestelmät sekä hinnasto.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (esim. liikunnanohjaaja AMK, fysioterapeutti, Personal Trainer), useamman vuoden työkokemusta, itsenäistä otetta työhön ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta. Lisäksi haluat kehittyä tehtävässäsi alan parhaaksi!

Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista otetta.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään tai 9.12. mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.