(Poistunut julkaisusta)

Trainer Fressi24-kuntosalille Kangasalan Lentolaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 40 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa, Loviisassa, Kangasalla, Turussa ja Nokialla.

Haemme nyt Fressi Traineria Fressi24-kuntosalille Kangasalan Lentolaan

Etsimme sinua energinen ja asiakaslähtöinen liikunta-alan ammattilainen, joka haluat auttaa asiakkaitasi onnistumaan ja nautit tavoitteellisesta työstä ja onnistumisista.

Tehtävänäsi on asiakkaidemme ohjaaminen, liikunnan ja hyvinvoinnin suunnittelu sekä Fressi Trainer -palveluiden markkinointi. Asiakkaan tavoite ohjaa tekemistäsi ja työssäsi huomioit erilaisista lähtökohdista tulevat treenaajat. Työ on hyvin itsenäistä ja vaatii oma-aloitteista ja myynnillistä otetta.

Työskentelet meillä joko työsuhteessa tai itsenäisenä yrittäjänä sen mukaisesti, kumpi malli sopii sinulle paremmin. Fressi tarjoaa määrätietoiselle ja innostavalle trainerille perusteellisen myyntikoulutuksen, innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta sekä hyvät mahdollisuudet edetä yrityksessä.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (esim. Personal Trainer, liikunnanohjaaja, fysioterapeutti) ja itsenäistä otetta työhön. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella katja.hamalainen(at)adecco.fi. Tehtävän hakuaika on 16.9. asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Katja Hämäläinen, 050 444 4457.