(Poistunut julkaisusta)

Traineita, Yritysvastuu
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Etsimme yritysvastuutiimiimme traineita palkalliseen harjoitteluun ensi kevääksi! Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja aloitus tammikuun 2021 alussa.

Yritysvastuutiimin traineena tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi avustaminen yritysvastuutietojen mm. ympäristövastuutietojen ja muiden kuin taloudellisen tietojen varmennustehtävissä. Mahdollisesti pääset avustamaan myös yritysvastuun ja vastuullisen sijoittamisen konsultoinnissa. Harjoittelun aikana pääset kehittymään osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Tarjoamme sinulle

  • tilaisuuden kasvaa laaja-alaisiin tehtäviin osana aktiivisia tiimejämme,
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten lounasedun ja
  • erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen osana maailmanlaajuista PwC-ketjua.

Meille henkilöstö on ykkönen, mistä kertoo vuoden 2019 sijoituksemme Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa Great Place to Work -listauksessa. Pidämme tärkeänä, että työ on innostavaa ja tuemme kehittymistä ja oppimista heti ensimmäisistä päivistä alkaen.

Mitä odotamme sinulta?

  • Olet jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa ja tutkintosi on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen (esim. tradenomi, KTM, DI ).
  • Sinulla on takanasi tehtäviin soveltuvia opintoja, kuten laskentatoimen, rahoituksen, kansantaloustieteen, ympäristö- tai prosessitekniikan, ympäristöjohtamisen tai yritysvastuun opintoja.
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen, muu kielitaito on eduksi.
  • MS Office Excel on sinulle tuttu työväline.

Kaikilta traineiltamme odotamme aktiivista, analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä halua työskennellä osana tiimiä. Arvomme ovat meille tärkeitä, joten etsimme joukkoomme suoraselkäisiä ja välittäviä työkavereita, jotka ovat valmiita haastamaan ajatteluaan ja toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Haluatko olla yksi meistä?

Toivomme, että jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.10.2020, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Sokka (044-2945453 / anni.sokka@pwc.com) 9.10. klo 13-14, 15.10. 13-14 ja 21.10. 14-15.

CV / HAKEMUSKIRJE

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea trainee-paikkaa PwC:ltä ja sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen trainee meille.