(Poistunut julkaisusta)

Traineetä tilintarkastuksen monipuolisiin tehtäviin Helsinkiin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Kiinnostaako uramahdollisuudet tilintarkastuksen parissa? Trainee- eli kisällihakumme on jälleen avautunut ja nyt etsimme tilintarkastuksesta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia kevääksi 2019 2-4 kuukauden mittaiseen palkalliseen harjoitteluun Helsingin toimistollemme.

Viime tilikaudella palkkasimme yli 150 traineetä, olisiko nyt sinun vuorosi liittyä joukkoomme? Helsingin toimistollamme on isoimmat tiimit ja merkittävä määrä harjoittelupaikkoja, joten kannattaa hakea, mikäli pääkaupunkiseudulla työskentely aidosti kiinnostaa. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu mm. suuri osa Helsingin pörssissä listatuista yhtiöistä, kasvavia ja kansainvälistyviä start-up ja scale-up –yrityksiä sekä kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä.

Tarjoamme kahdenlaisia harjoittelumahdollisuuksia tilintarkastuksen parissa ja voit halutessasi kertoa myös hakemuksessa, kummassa roolissa näet itsesi. Lisätietoja rooleista alla:

Harjoittelijoita tilintarkastusta tukeviin tehtäviin

Mikäli olet vähintään 2. vuosikurssin opiskelija, tarjoamme harjoittelua tilintarkastustusta tukevien tehtävien parissa palvelukeskuksessamme Helsingin Ruoholahdessa.

Harjoittelu on loistava tilaisuus päästä sisälle taloon ja oppia perusasioita tilintarkastuksesta, ja sen kautta kerrytät arvokasta työkokemusta siivittämään mahdollista kisälliharjoittelua tulevaisuudessa. Palvelukeskuksemme tehtävät koostuvat tilintarkastuksen päättämisvaihetta tukevista palveluista, kuten ulkopuolisista vahvistuksista, tilinpäätösten prikkauksista ja tilintarkastusmateriaalin valmistelusta. Työtä tehdään toimistollamme Ruoholahdessa tiiviissä yhteistyössä tarkastustiimien kanssa.

Kisälliksi tilintarkastustiimeihimme

Pidemmällä opiskeluissa oleville tarjoamme kisälliharjoittelua tilintarkastuksen tiimeissä, joissa pääset mukaan myös asiakastoimeksantoihin.

Kisällien tehtävät koostuvat esimerkiksi eri tilinpäätöserien ja täsmäytysten tarkastamisesta kokeneempien tiimiläisten ohjauksessa. Kisällit pääsevät tutustumaan eri toimialoihin ja näkemään, kuinka eri yhtiöiden taloushallinnot ovat järjestetty. Työtä tehdään sekä toimistollamme Ruoholahdessa että asiakkaidemme tiloissa.

Harjoittelun aikana pääset kehittymään tulevaisuuden tilintarkastajaksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Toivomme sinulta, että

  • olet opiskellut/opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa laskentatoimea tai rahoitusta (tai vastaavaa)

  • mahdollisesti olet jo kerännyt työkokemusta taloushallinnon alalta

  • hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taito on etu.

Kaikilta traineeltämme odotamme aktiivista, analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä halua työskennellä osana tiimiä. Aiempaa työkokemustakin tärkeämpänä pidämme halua oppia ja innostua tilintarkastukseen liittyvistä tehtävistä ja toimeksiannoista sekä kykyä joustaa tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden tutustua tilintarkastukseen kisällinä tai tilintarkastusta tukevissa tehtävissä opintojen vaiheesta riippuen

  • tilaisuuden kasvaa laaja-alaisiin tehtäviin osana aktiivisia tiimejämme

  • kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten lounasedun

  • erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen osana maailmanlaajuista PwC-ketjua

Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on palkittu jo kahtena vuonna peräkkäin Great Place to Work -sertifikaatilla. Arvomme ovat meille tärkeitä, joten etsimme joukkoomme suoraselkäisiä ja välittäviä työkavereita, jotka ovat valmiita haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa. Pidämme tärkeänä, että työ on innostavaa ja tuemme kehittymistä ja oppimista heti ensimmäisistä päivistä alkaen.

Haku on käynnissä 27.8.-23.9.2018. Toivomme, että jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen saapumisjärjestyksessä. Hakuajan päätyttyä järjestämme kolme erillistä valintailtaa 1.10., 3.10. ja 9.10. Ruoholahden toimistollamme. Ilmoitamme jokaiselle hakemuksen jättäneelle päätöksen valintailtaan pääsystä mahdollisimman pian haun päättymisen jälkeenLuethan seuraavat hakuohjeet huolella ja muistathan tehdä myös kykytehtävät hakemuksen jättämisen yhteydessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eveliina Välimäki, p. 050 350 1432 ja Maija Kanto, p. 040 725 6166.

Katso tästä video siitä, millaista on olla PwC:llä kisällinä! Tarjoamme kisällipaikkoja myös aluetoimistoillamme ympäri Suomen, katso kaikki avoimet paikkamme https://www.pwc.fi/kisalli

CV ja HAKEMUSKIRJE

Toivomme CV:si olevan tiivis ja helppolukuinen ja että siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea traineeksi juuri meille sekä sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen trainee meille.

KYKYTEHTÄVÄT

Jokaisen hakijan tulee suorittaa kolme kykytehtävää, joiden avulla arvioidaan tehtävän kannalta keskeisiä kykypiirteitä. Tee tehtävät vain kerran, vaikka hakisit useampaa kisällipaikkaa. Tehtävien tuloksia käytetään osana rekrytointipäätösten tekoa yhdessä hakemuksesi kanssa, ja ne ovat voimassa kaikissa PwC Suomen tämän syksyn kisällihauissa.

Tehtävien teko edellyttää noin 40 min aikaa rauhallisessa tilassa ilman häiriötekijöitä, korkeaa vireystilaa sekä tietokonetta internetyhteydellä.

1. Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu järjestelmään, kun sinulla on vähintään 40 min aikaa tehdä kaikki tehtävät kerralla rauhallisessa paikassa. Suosittelemme, että käytät ulkoista hiirtä. Ensimmäisellä sivulla pyydetään täydentämään henkilötietojasi ja hyväksymään käyttöehdot; kiinnitä erityistä huomiota siihen, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran saat henkilökohtaisen salasanan, joka on muodossa "xxx-yyy-zzz_". _ Kirjoita tämä salasana ylös, sen avulla pääset kirjautumaan takaisin järjestelmään, mikäli koet teknisiä ongelmia. Tämän viestin kirjautumistunnus ei vie sinua ensikirjautumisen jälkeen enää takaisin siihen, mihin tehtäväsi jäi aiemmin. Kirjautumisen jälkeen voit aloittaa tehtävien tekemisen.

1. Tehtävien teko

Pääset kirjautumaan järjestelmään osoitteessa www.pwc.maptq.com

Salasanasi ensikirjautumiseen: S8963LKEPDM626

Tehtävät sisältävät selkeät ohjeet, jotka ohjaavat sinua eteenpäin. Suosittelemme, että käytät äidinkieltäsi. Tehtävien päättymisen jälkeen, voit katsoa järjestelmästä palautteen suoriutumisestasi henkilökohtaisella salasanalla, jonka otit talteen kirjautumisen yhteydessä.

Jos sinulle tulee kysyttävää tehtävistä tai koet teknisiä ongelmia, ole ystävällinen ja ole yhteydessä cut-e:n Henri Haliseen p. +358 40 1960 666 henri.halinen@cut-e.fi