(Poistunut julkaisusta)

Traineetä liikkeenjohdon konsultointiin ja yritysjärjestelyihin Helsinkiin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Etsimme traineeta liikkeenjohdon konsultoinnin ja yritysjärjestelyiden tiimeihimme. Traineena pääset kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Harjoittelu on palkallista ja alkamisajankohta sovitaan tapauskohtaisesti. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia harjoittelupaikkoja.

Tarjoamme traineepaikkoja seuraavissa ryhmissämme: Consulting, Transaction Services, Corporate Finance, Delivering Deal Value sekä Deals Strategy (http://www.pwc.fi/palvelut). Voit halutessasi kohdistaa hakemuksesi suoraan tiettyyn ryhmään sekä kertoa toiveajankohtasi harjoittelulle mainitsemalla näistä hakulomakkeen "viesti"-kentässä.
Monet vakituisista työntekijöistämme ovat tulleet taloon trainee-ohjelmamme kautta, joten traineejakso tarjoaa hienon mahdollisuuden uran aloittamiseen PwCläisenä.

Tehtävät vaihtelevat sen mukaan, missä tiimissä tulet työskentelemään, mutta kaikissa tiimeissä pääset mukaan todellisiin projekteihin ja oppimaan huippuammattilaisilta.

Toivomme, että

  • olet maisterivaiheen opiskelija (konsultoinnin tehtävissä valmistumiseen max. 6kk)

  • olet aidosti kiinnostunut työskentelystä liikkeenjohdon konsultoinnin tai yritysjärjestelyiden parissa

  • olet aktiivinen ja kunnianhimoinen

  • hallitset sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielen.

Haku on käynnissä 23.9.2017 saakka. Hakuajan päätyttyä järjestämme valintaillan 11.10. Ruoholahden toimistollamme. Ilmoitamme jokaiselle hakemuksen jättäneelle päätöksen valintailtaan pääsystä viimeistään 1.10.

Luethan seuraavat hakuohjeet huolella ennen hakemuksen lähettämistä ja muista tehdä myös kykytehtävät hakemuksen jättämisen yhteydessä.

Katso tästä video siitä, millaista on olla PwC:llä kisällinä! 

CV, HAKEMUSKIRJE JA OPINTOSUORITUSOTE

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Toivomme, että liität mukaan myös opintosuoritusotteesi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea kisällipaikkaa sekä sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen kisälli meille. Kerro myös, mitä odotat käytännön työskentelyltä PwC:llä ja millaiset tehtävät sinua ensisijaisesti kiinnostavat.

KYKYTEHTÄVÄT

Jokaisen hakijan tulee suorittaa kolme kykytehtävää, joiden avulla arvioidaan tehtävän kannalta keskeisiä kykypiirteitä. Tee tehtävät vain kerran, vaikka hakisit useampaa kisällipaikkaa. Tehtävien tuloksia käytetään osana rekrytointipäätösten tekoa yhdessä hakemuksesi kanssa, ja ne ovat voimassa kaikissa PwC Suomen tämän syksyn kisällihauissa.

Tehtävien teko edellyttää noin 40 min aikaa rauhallisessa tilassa ilman häiriötekijöitä, korkeaa vireystilaa sekä tietokonetta internetyhteydellä.

1. Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu järjestelmään, kun sinulla on vähintään 40 min aikaa tehdä kaikki tehtävät kerralla rauhallisessa paikassa. Suosittelemme, että käytät ulkoista hiirtä. Ensimmäisellä sivulla pyydetään täydentämään henkilötietojasi ja hyväksymään käyttöehdot; kiinnitä erityistä huomiota siihen, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran saat henkilökohtaisen salasanan, joka on muodossa "xxx-yyy-zzz_". _ Kirjoita tämä salasana ylös, sen avulla pääset kirjautumaan takaisin järjestelmään, mikäli koet teknisiä ongelmia. Tämän viestin kirjautumistunnus ei vie sinua ensikirjautumisen jälkeen enää takaisin siihen, mihin tehtäväsi jäi aiemmin. Kirjautumisen jälkeen voit aloittaa tehtävien tekemisen.

1. Tehtävien teko

Pääset kirjautumaan järjestelmään osoitteessa www.pwc.maptq.com

Salasanasi ensikirjautumiseen: S8963LKEPDM626

Tehtävät sisältävät selkeät ohjeet, jotka ohjaavat sinua eteenpäin. Suosittelemme, että käytät äidinkieltäsi. Tehtävien päättymisen jälkeen, voit katsoa järjestelmästä palautteen suoriutumisestasi henkilökohtaisella salasanalla, jonka otit talteen kirjautumisen yhteydessä.

Jos sinulle tulee kysyttävää tehtävistä tai koet teknisiä ongelmia, ole ystävällinen ja ole yhteydessä cut-e:n Henri Haliseen p. +358 40 1960 666 henri.halinen@cut-e.fi