(Poistunut julkaisusta)

Trainee, yritysvastuupalvelut, Helsinki
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Etsimme yritysvastuutiimiimme traineita kuuden kuukauden mittaiseen palkalliseen harjoitteluun kevääksi 2020.

Yritysvastuutiimi kuuluu PwC:n riskienhallintapalveluihin. Yritysvastuutiimin traineena tehtäviisi kuuluvat avustaminen yritysvastuutietojen, erityisesti ympäristövastuutietojen ja muun kuin taloudellisen tiedon, varmennustehtävät ja PwC:n vuosittain julkaistavan muiden kuin taloudellisten tietojen katsauksen laatiminen. Lisäksi pääset avustamaan myös yritysvastuun ja vastuullisen sijoittamisen konsultoinnissa ja muissa riskienhallintapalveluissa.

Mitä odotamme?

  • Olet jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa ja tutkintosi on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen
  • Sinulla on takanasi tehtäviin soveltuvia opintoja, kuten ympäristö- tai prosessitekniikan, ympäristöjohtamisen, yritysvastuun, laskentatoimen, rahoituksen tai kansantaloustieteen opintoja. Suuntautuminen ympäristöjohtamisen, ympäristövastuun tai ympäristötekniikan asioihin tai vastuulliseen sijoittamiseen (ESG) ja liiketoimintaan opinnoissasi tai aiemmissa työharjoitteluissa katsotaan eduksi
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen, muu kielitaito on eduksi
  • MS Office Excel on sinulle tuttu työväline. Muiden, erityisesti tilastollisten, ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.
  • Lisäksi olet mahdollisesti jo aiemmissa työtehtävissäsi näyttänyt kykeneväsi itsenäiseen, analyyttiseen ja tarkkaan työskentelyyn. Suhtaudut työhösi tavoitteellisesti ja olet joustava tiimityöskentelijä.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi asiantuntevien ja mukavien työkavereiden avustuksella. Lisäksi meillä on mahtavat asiakkaat, jotka tekevät työstäsi innostavaa. Haluatko olla yksi meistä?

Lisätietoja tehtävästä antavat Jussi Nokkala, p. 050 354 83 81 2.9.2019 klo 13 -15 ja Maija Tenhunen p. 050 328 9536 18.9.2019 klo 9-11.

Haku on käynnissä 26.8-22.9.2019. Lue seuraavat hakuohjeet huolella ennen hakemuksen lähettämistä ja muista tehdä kykytehtävät samalla, kun jätät hakemuksesi.

CV / HAKEMUSKIRJE

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea trainee-paikkaa PwC:ltä ja sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen trainee meille.

KYKYTEHTÄVÄT

Jokaisen hakijan tulee suorittaa kolme kykytehtävää, joiden avulla arvioidaan tehtävän kannalta keskeisiä kykypiirteitä. Tee tehtävät vain kerran, vaikka hakisit useampaa trainee-paikkaa. Tehtävien tuloksia käytetään osana rekrytointipäätösten tekoa yhdessä hakemuksesi kanssa, ja ne ovat voimassa kaikissa PwC Suomen toimistojen syksyn 2019 trainee-hauissa.

Tehtävien tekemiseen tarvitset noin 40 minuuttia aikaa rauhallisessa tilassa, korkeaa vireystilaa ja tietokoneen Internet-yhteydellä.

1. Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu järjestelmään, kun sinulla on vähintään 40 minuuttia aikaa tehdä kaikki tehtävät kerralla rauhallisessa paikassa. Suosittelemme, että käytät ulkoista hiirtä. Ensimmäisellä sivulla pyydetään täydentämään henkilötietojasi ja hyväksymään käyttöehdot; kiinnitä erityistä huomiota siihen, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran saat henkilökohtaisen salasanan, joka on muodossa "xxx-yyy-zzz_". Kirjoita tämä salasana ylös, sen avulla pääset kirjautumaan takaisin järjestelmään, mikäli koet teknisiä ongelmia. Tämän viestin kirjautumistunnus ei vie sinua ensikirjautumisen jälkeen enää takaisin siihen, mihin tehtäväsi jäi aiemmin. Kirjautumisen jälkeen voit aloittaa tehtävien tekemisen.

2. Tehtävien teko

Pääset kirjautumaan järjestelmään osoitteessa pwc.maptq.com (huom. ilman www-alkua).

Salasanasi ensikirjautumiseen: rcsgq4ltmcb2

Tehtävät sisältävät selkeät ohjeet, jotka ohjaavat sinua eteenpäin. Suosittelemme, että teet tehtävät äidinkielelläsi. Tehtävien päättymisen jälkeen voit katsoa järjestelmästä palautteen suoriutumisestasi henkilökohtaisella salasanalla, jonka otit talteen kirjautumisen yhteydessä.