(Poistunut julkaisusta)

Trainee, veroneuvontapalvelut, Helsinki
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Trainee-hakumme on jälleen auki ja etsimme verotuksesta kiinnostuneita kauppa- tai oikeustieteiden opiskelijoita, joilla on tehtynä vähintään noin 2 vuoden opinnot. Harjoittelu on palkallista ja alkamisajankohta sovitaan tapauskohtaisesti.

Traineena pääset tekemään erityyppisiä ja -tasoisia tehtäviä, kuten tiedonhankintaa ja muistioiden, veroilmoitusten, hakemusten ja esitysten laadintaa, käännöstöitä ja yhteydenpitoa PwC-ketjun ulkomaisten toimistojen kanssa. Tämän lisäksi pääset kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi osana asiantuntijatiimiä ja työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Trainee-paikkoja on avoinna yritysverotuksen, välillisen verotuksen (esim. alv ja tullit) ja henkilöverotuksen ryhmissä. Jos sinulla on ryhmätoive, voit ilmoittaa tästä haun yhteydessä viestikentässä tai hakukirjeessä. Lisäksi toivomme, että ilmoitat viestikentässä milloin pystyisit aloittamaan trainee-jakson.

Toivomme, että

  • sinulla on reipas, aktiivinen ja analyyttinen ote työskentelyyn
  • sopeudut nopeasti osaksi uutta tiimiä ja uudenlaisia työtehtäviä
  • hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taito on etu

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden tutustua verotuksen asiantuntijan monipuoliseen työhön
  • tilaisuuden kasvaa laaja-alaisiin tehtäviin osana aktiivista tiimiämme
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten lounasedun
  • erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen osana maailmanlaajuista PwC-ketjua
  • rennon ja avoimen työympäristön

Haku on käynnissä 24.8-20.9.2020.

Ensimmäiselle haastattelukierrokselle päässeet tekevät esittelyvideon, jonka perusteella teemme vielä karsintaa. Tähän vaiheeseen päässeille ilmoitamme 23.9. ja tarkemmat ohjeet tulevat silloin.

Järjestämme tiistaina 8.9. Webinaarin klo 16-17, jossa esittelemme PwC:tä ja eri tiimejä sekä kerromme tarkemmin trainee -jaksoistamme. Webinaariin pääsee mukaan ilmoittautumalla tämän linkin kautta:

https://kampanja.pwc.fi/veropalveluiden-traineehaun-webinaari-ilmoittautuminen-8.9.2020

CV ja HAKEMUSKIRJE

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea traineepaikkaa sekä sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen trainee meille. Muistathan myös mainita, milloin pystyisit aloittamaan trainee-jakson.