(Poistunut julkaisusta)

Trainee Turun tuotantolaitokselle
Bayer

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Bayerin Trainee-haku on jälleen käynnistynyt!

Haluatko päästä näkemään, kokemaan ja tekemään laajasti erilaisia tehtäviä kansainväliseen työympäristöön lääketeollisuuden parissa? Meillä aiemmin Traineena aloittaneet ovat siirtyneet talon sisällä urallaan eteenpäin ja hyvien kokemusten rohkaisemana olemme nyt käynnistäneet uuden haun vuodelle 2020.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua vuoden mittaiselle löytöretkelle tutustumalla lääketeollisuuden maailmaan Bayerin Turun tuotantolaitoksella. Palkallinen Trainee-tehtävä käynnistyy alkukesän aikana.

Ohjelmamme on suunnattu tiedekorkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle opinnoissaan erinomaisesti suoriutuneelle nuorelle – sinulle, jolla on halua menestyä ja kyseenalaistaa vallitsevia toimintatapoja. Meillä pääset soveltamaan oppimaasi käytäntöön ja keräämään kokemusta urapolullesi.

Tukenasi ovat tuotantolaitoksemme eri osa-alueiden asiantuntijat ja esimiehet. Tutustut vuoden aikana mm. tuotannon, tekniikan, projektinhallinnan ja tutkimus & tuotekehityksen kautta laaja-alaisesti toimintaamme Suomessa, ja saat monipuolisen kokonaiskuvan toiminnastamme.

Profiilisi
Sinussa on ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta haastaa niin asiantuntijoitamme kuin esimiehiämme. Lisäksi tiedonjanosi, uteliaisuutesi ja määrätietoisuutesi ovat jo saattaneet kuljettaa sinua moniin kokemuksiin ja hyviin tuloksiin. Bayerilla olemme tehtävästä riippumatta tekemisissä kollegoiden, yhteistyökumppanien ja muiden sidosryhmien kanssa, joten haemme ohjelmaamme henkilöä, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Opinnoissasi olet mahdollisesti suuntautunut luonnontieteisiin, tekniikkaan tai farmasiaan. Koulutukseesi on mahdollisesti sisältynyt digitalisaatioon liittyviä  opintoja, mutta koulutustaustaasi tärkeämpää on aito kiinnostus ja into ottaa ensiaskeleitasi toimialallamme.


Miten haet Trainee-tehtäväämme
Vakuuta meidät lähettämällä hakemuksesi www.bayer.fi  -sivujen Meille töihin -kohdan kautta tehtäväkohtaisella hakulomakkeella 8.3.2020 mennessä. Liitä hakemukseesi myös opintosuoritusotteesi. Informoimme sinua prosessin kulusta maalis-huhtikuun kuluessa!

Osana rekrytointiprosessia, käythän tallentamassa itsestäsi lyhyen enintään minuutin mittaisen esittäytymisvideon: http://www.recright.com/interview/public/058c4a7924c3b1285e9184b13af7fb8e572e

 

 

 

 

 

Functional Area: Production & Manufacturing

Seniority Level: Entry Level

#LI-NOR