(Poistunut julkaisusta)

Trainee Tokmannille
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haluatko päästä mukaan kehittämään Suomen johtavaa halpakauppaketjua sekä rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Tokmannia?


Etsimme traineeksi vastavalmistuneita tai valmistumisen kynnyksellä olevia yliopisto- tai korkeakouluopiskelijoita, joilla on halua kehittyä kaupan alan vaikuttajiksi.


Mistä Trainee ohjelmassa on kyse?


Trainee-ohjelma alkaa laajalla ja käytännönläheisellä perehdytysjaksolla Tokmannin toimintoihin. Tämän jälkeen oma kehittymispolkusi voi johtaa koulutustaustasi ja mielenkiintosi mukaan esimerkiksi myynnin, hankinnan, markkinoinnin, toimitusketjun, tietohallinnon tai liiketoiminnan kehittämisen tehtäviin. Pääset tutustumaan oman suuntautumisalasi tavoitteisiin Tokmannilla ja syvennyt omaan rooliisi traineena ja asiantuntijana. Tarjolla on oman tiimin ja esimiehen sekä HR:n tuki. Saat osallistua mielenkiintoisten, koko yritystä koskevien projektien suunnitteluun ja toteutukseen.


Tavoitteenamme on, että trainee –vuoden jälkeen sinulla on näkemystä Tokmannin toiminnasta ja kova halu kasvaa eteenpäin asiantuntijana kanssamme. Vuoden jälkeen urapolkusi jatkuu haastavissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä, joissa pääset vaikuttamaan Tokmannin kehittämiseen.


Mitä odotamme hakijalta?


Saatat olla hakemamme henkilö, mikäli olet aidosti kiinnostunut kaupan alasta sekä innokas oppimaan uutta. Ohjelmassa menestyminen edellyttää lisäksi määrätietoista asennetta, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä analyyttistä otetta. Suomen ja englannin kielen sujuva hallinta ja hyvät tietotekniset valmiudet ovat myös tarpeen. Näiden asioiden lisäksi etsimme rentoa työkaveria, joka työskentelee luontevasti tiimissä ja on sujuva verkostoituja.


Emme odota sinun osaavan vielä kaikkea. Uskomme kuitenkin, että sinulla on jo monia ohjelman kannalta tärkeitä ominaisuuksia ja taitoja. Kerro meille omin sanoin, miten ne ovat jo tulleet esiin ja missä haluat kehittyä kanssamme eteenpäin.


Mitä tarjoamme?


Ohjelma varmistaa tavallista nopeamman oppimispolun ja laajan osaamisen kaupan alalla ja Tokmannilla. Tarjoamme tekemisen meiningillä varustetun yrityskulttuurin, jossa pääsee tekemään töitä ihmisten arjen parissa. Traineena saat vaikuttaa ja haastaa itseäsi, nähdä ja kokea suuren kauppaketjun toimintaa paraatipaikalta, olla mukana erilaisissa ja eri yksiköiden projekteissa sekä luot myös itsellesi urapolun Suomen johtavassa halpakauppaketjussa. Tarjoamme sinulle ohjelman alusta alkaen vakituisen työsuhteen. Lisäksi ohjelmaan kuuluu myös kansainvälinen opintomatka hankintakonttorillemme Aasiaan.


Lisätietoja:


Trainee-ohjelma käynnistyy tammikuussa 2019. Vakituinen työpisteesi sijaitsee modernilla pääkonttorillamme Mäntsälässä. Perehdytysjakson aikana työskentelet lähiseudun myymälöissämme ja myös jatkossa työskentely saattaa roolista riippuen vaatia hieman matkustamista. Hakuaika päättyy 4.11.2018. Hae traineeksi täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme.


Lisätietoja voit katsoa Trainee -sivultamme: https://www.tokmanni.fi/trainee. Mikäli sinulla herää vielä kysymyksiä ohjelmasta tai hakuprosessista, voit olla yhteydessä Joanna Tuhkaseen p. 040 546 3709  tai Katri Saniin p. 040 630 7188. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@tokmanni.fi.


Huomioitavaa hakulomakkeen täyttämiseen liittyen:


  • Valitse hakulomakkeella sinua eniten kiinnostava tehtäväalue 
  • Jätä meille lomakkeella halutessasi videotervehdyksesi, jossa kerrot miksi olet kiinnostunut kaupan alasta ja Tokmannista työnantajana
  • Voit myös liittää hakulomakkeelle CV:si ja vapaamuotoisen hakemuskirjeen