(Poistunut julkaisusta)

Trainee, Toimitusketjunhallinta
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

 

Trainee, Toimitusketjunhallinta

Toimitusketjutiimissä toimimme asiakkaidemme tukena toimitusketjujen hallinnassa, kehitämme palvelutasoa ja optimoimme kokonaiskustannuksia ja laatua. Työmme on monipuolista ja pitää sisällään esimerkiksi asiakkaidemme tuotannon, hankinnan tai logistiikan kehittämistä, toimitusketjun uudelleenjärjestelyä sekä implementoinnissa tukemista.

Traineena pääset tutustumaan asiakkaidemme mielenkiintoisiin haasteisiin ja kehittämään ratkaisuja yhdessä tiimin kanssa hyödyntäen Deloitten työkaluja ja toimintamalleja. Olet mukana asiakasprojekteissamme, asiakastarjousten laatimisessa ja analysoit erilaista dataa, joka toimii ehdotettujen ratkaisujen pohjalla. Meillä osallistut toimeksiantojen toteuttamiseen heti työurasi alusta alkaen, sillä uskomme, että työskentelemällä yhdessä asiakkaiden kanssa ymmärtää parhaiten asiakkaan tarpeet ja löytää toimivimmat ratkaisut heidän kysymyksiinsä.

Trainee-jaksosi kestää 5 kuukautta, alkaen elokuun alussa 2020. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus ja kiinnostusta jatkaa meillä myös trainee-jaksosi jälkeen.

Meillä onnistutaan yhdessä

Yksi keskeinen piirre Deloitten kulttuurissa on yhdessä menestyminen. Projektiryhmätyöskentely, yksilöiden vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen, monipuoliset sisäiset koulutukset ja kokemusten jakaminen antavat meille kaikille eväät onnistumiseen. Pyrimme siihen, että meillä jokainen saa työskennellä tehtävissä, joissa on mahdollisuus loistaa. Kokeneemmat kollegat sparraavat sinua mielellään päivittäisissä työtehtävissä ja toivottavasti myös inspiroivat sinua jatkamaan uraasi konsultoinnin parissa!

Sinustako Deloitte Trainee?

Kiinnostaisiko sinua projektiluonteinen työ ja ura toimitusketjunhallinnan parissa? Saatko energiaa tiimityöstä ja tuot mielelläsi ideoitasi mukaan keskusteluun? Hienoa! Odotamme sinulta löytyvän myös:

  • Loppusuoralla olevat tai jo valmistuneet ylemmät korkeakouluopinnot (esim. DI tai KTM)
  • Analyyttisia taitoja, joilla muodostat johtopäätöksiä monimutkaisista datakokonaisuuksista
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin

Työkokemus toimitusketjunhallinnan parista on eduksesi, mutta ei välttämättömyys.

Tule kuulemaan meistä lisää ja saamaan vinkit hakemiseen ”Sinustako Deloitte Trainee?” -illassa torstaina 16.1. klo 17:00-19:30. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://my.surveypal.com/Deloitte-Trainee-ilta-16.1.2020

Hae meille Traineeksi!

Milloin: Hakuaika päättyy keskiviikkona 22.1.
Miten: Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisääthän mukaan CVsi, hakemuskirjeesi ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi. Meitä kiinnostaa erityisesti kuulla, miksi olet innostunut juuri tästä Trainee-paikasta.
Haastattelut järjestämme torstaina 30.1. iltapäivällä Deloitten toimistolla (Porkkalankatu 24, Helsinki). Varaathan ajankohdan jo alustavasti kalenteristasi.

Mikäli sinulla on kysyttävää Trainee-paikasta tai Deloittesta työnantajana, voit olla yhteydessä Niko Lindelliin. Hänet tavoitat parhaiten torstaina 16.1. klo 9-10 tai keskiviikkona 22.1. klo 13-14. numerosta +35850 307 1252. Mikäli sinulla tulee kysyttävää rekrytointiprosessiimme liittyen, voit laittaa rekrytointitiimillemme viestiä: rekry@deloitte.fi. Hakemukset liitteineen pyydämme kuitenkin lähettämään rekrytointijärjestelmän kautta.

Kurkista tarkemmin osaamiseemme ja arkeemme Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä @DeloitteFinland, ja tutustu kokemuksiin trainee-jaksoistamme: www.deloitte.com/fi/deloittetrainee.