(Poistunut julkaisusta)

Trainee till vårt kontor i Mariehamn
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Är du intresserad av en karriär inom revision eller nyfiken på hur det är att vara en del av ett revisionsteam? Har du sådana ambitioner är det kanske dig vi söker! Arbetsförhållandet gäller en 4 månaders traineeanställning på vårt kontor i Mariehamn. Arbetsförhållandet inleds med inskolning i december 2019.

Under din avlönade traineeperiod får du grundläggande kunskaper för framtida revisionsuppdrag samt ges möjlighet att arbeta med intressanta företag och givande arbetsuppgifter på daglig basis.

En trainees uppgifter kan exempelvis bestå i att granska olika bokslutsposter under handledning av en mer erfaren medlem i revisionsteamet. Som trainee får du bekanta dig med olika branscher inom näringslivet och få en inblick i hur olika företags ekonomiförvaltning skiljer sig från varandra.

Vi söker dig som:

 • som har studerat/studerar redovisning, finansiering eller motsvarande på universitet eller yrkeshögskola
 • som eventuellt redan har erfarenhet från ekonomiförvaltning
 • behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Att du även har kunskaper i finska är en fördel.

Som trainee förväntas du vara ständigt aktiv, analytisk och noggrann i ditt arbete samt vilja arbeta som en del av ett team. Att du är flexibel, engagerad och har viljan att ständigt utveckla dina kunskaper ser vi kan vara av större vikt än tidigare arbetserfarenhet.

Vi kan erbjuda dig:

 • en möjlighet att bli bekant med grunderna inom revision
 • att bli en aktiv del av vårt team
 • personalförmåner, såsom lunchförmån
 • goda arbetsförhållanden samt yrkesmässiga och personliga utvecklingsmöjligheter som en del av det världsomspännande revisionssamfund PwC är.

För oss är personalen nummer ett, vilket vår topp fem placering på Grate Place to Work listan bland storföretag är ett kvitto på. Vi söker kollegor som delar samma värderingar. Vi förväntar oss att du är rakryggad och ambitiös kollega som är redo att utmana ditt tänkande och funktion i ett sammansvetsat revisionsteam.

Ansökan pågår 26.8. – 22.9.2019. Vi önskar att du lämnar in din ansökan snarast möjligt eftersom vi går igenom ansökningarna i den ordning de kommer in. Vänligen läs igenom anvisningarna för ansökan noggrant och kom ihåg att även göra lämplighetstestet i samband med inlämnandet av din ansökan.

För mer information, kontakta Fanny Johansson, p. 050 305 1793.

Test

Vi har valt ut tre test som kartlägger din verbala, numeriska och induktiva slutledningsförmåga. Dessa tre test är tidsbegränsade, och tar 5-12 minuter per uppgift att utföra. Då du loggat in i systemet, ger det dig skriftliga instruktioner till varje uppgift. Reservera ca 40 minuter timme för att utföra alla uppgifter. Var vänlig och gör uppgifterna senast söndag 22.9.2019.

Observera, gällande inloggning och utförande av uppgifterna

 • Då du loggar in i systemet för första gången, får du ett nytt användarnamn. Spara användarnamnet så du kommer åt att logga in på nytt.
 • Gör uppgifterna på en lugn plats, där du kan koncentrera dig på uppgifterna ostört
 • Du kan utföra uppgifterna i valfri ordning
 • Du kan ta pauser mellan uppgifterna och logga ut från systemet
 • Då du är färdig med uppgifterna kan du logga ut från systemet
 • Gör uppgifterna på ditt modersmål

Du kommer åt uppgifterna på adressen:

pwc.maptq.com

Användarnamn: rcsgq4ltmcb2