(Poistunut julkaisusta)

Trainee tilintarkastuksen teknologiatiimiin
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Trainee tilintarkastuksen teknologiatiimiin

Haemme tilintarkastuksen teknologiatiimimme traineeksi opintojen loppusuoralla olevaa IT-alan opiskelijaa tai teknistä kaupallisen alan opiskelijaa. Etsimämme henkilö haluaa monipuolisten tehtävien kautta kehittyä tulevaisuuden rautaiseksi ammattilaiseksi osana maailmanlaajuisesti tunnettua asiantuntijaorganisaatiota. Ja vieläpä mahtavien työkavereiden kanssa!

Tiimin vastuulle kuuluu tilintarkastuksessa käytettäviin ja jatkuvasti kehittyviin työkaluihin liittyvä testaus, seuranta, ylläpito ja tuki. Tiimin rooli kehittyy sen jäsenten myötä uusiin suuntiin ja ulottuvuuksiin, uutta teknologiaa jatkuvasti hyödyntäen.

Traineen työtehtäviin sisältyy:

  • työkaluihin ja niihin sisältyvien teknologioiden liittyvän ymmärryksen hankkiminen
  • tekninen neuvonta, valvonta ja häiriönselvitys yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa
  • uusien työkalujen ja versioiden testaamisen ja käyttöönoton suunnittelu, valmistelu, koordinointi ja toteutus yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa.
  • tasapainoinen kokonaisuus, muodostuen teknisistä tehtävistä ja palveluhenkisestä vuorovaikutuksesta eri sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää sekä suomeksi että englanniksi. Teknisen osaamisen lisäksi toivomme sinulla olevan liiketoiminnallista ymmärrystä, kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta sekä uteliasta asennetta uuden oppimiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tämä tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden hankkia laaja-alainen ymmärrys IT-järjestelmistä kansainvälisessä organisaatiossa. Meillä on laaja verkosto asiantuntijoita sekä rento ja inspiroiva tiimi tukemassa sinua työssäsi. Pyrimme huipputuloksiin, mutta arvostamme ja tuemme myös työn ulkopuolista elämää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Haluatko osaksi tiimiämme?

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus 13.12.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhteen aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: fi_assurance_metodologia@pwc.com.