(Poistunut julkaisusta)

Trainee, RPA-harjoittelija, osa- tai kokoaikainen, Patria Oyj, Tampere
Patria Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haluatko päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin automaatiokehityksen parissa? Kiinnostaako sinua mielenkiintoisten tehtävien lisäksi mahdollisuus lyhyeen ulkomaankomennukseen?  Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Patria Oyj:lle, kokoaikaista RPA (Robotic Process Automation) -harjoittelijaa 12 kuukauden trainee-ohjelmaan Tampere. Tehtävä on mahdollisuuksiesi mukaan osa- tai kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

RPA-harjoittelijan tehtävässä pääset kehittämään automaatiota toistuvien rutiininomaisten tai haastavien tiedonkäsittelyprossien hoitamiseen. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle, joka haluaa kehittää omaa osaamistaan. Odotamme sinulta kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaan ja RPA-työkaluja kohtaan. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan myös ymmärrystä ohjelmistokehityksestä.

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Pääasialliset tehtävät

 • Automaation kehittäminen toistuvien rutiininomaisten tai haastavien tiedonkäsittelyprosessien hoitamiseen

Odotamme sinulta

 • Opintoja vähintään ammattikorkeakoulutasolla
 • Kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaa ja RPA-työkaluja kohtaan (UiPath)
 • Halua oppia ja kehittyä ohjelmistorobotiikassa
 • Kokemusta ja ymmärrystä ohjelmistokehityksestä
 • Harrastuneisuutta ohjelmoinnissa
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä ohjelmistorobotiikan huippuosaajaksi
 • Mielenkiintoiset projektit
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan ja osaavan työskentelytiimin
 • Tilaisuuden työskennellä tunnetussa ja kiinnostavassa suomalaisessa yrityksessä
 • Mahdollisuuden ulkomaankomennukseen kesällä 2020

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.6.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus elo-syyskuussa 2019. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.