(Poistunut julkaisusta)

Trainee, Myyntipäällikkö, kokoaikainen, Patria Land Systems Oy, Hämeenlinna
Patria Land Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Trainee, Myyntipäällikkö, kokoaikainen, Patria Land Systems Oy, Hämeenlinna

Haluatko päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin? Onko sinulla halua kehittyä ja oppia uutta myynnin mielenkiintoisesta maailmasta? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme myyntipäällikkö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Patria Land Systems Oy:lle, kokoaikaista myyntipäällikköä määräaikaiseen 12 kuukauden trainee-ohjelmaan Hämeenlinnaan. Trainee-ohjelman pituus on neuvoteltavissa hakijan tilanteen mukaan, ja osa-aikainen työnteko on mahdollista opiskeluiden ohessa. Tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Myyntipäällikön traineena toimit varaosamyynnin tehtävissä, kuten myynti, seuranta ja raportointi. Pääset vaikuttamaan työlläsi myynnin kehittämiseen sekä eri sisäisten toimintojen väliseen yhteistyöhön. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittyä myynnin tehtävien ammattilaiseksi alan huippuyrityksessä. Odotamme sinulta meneillään olevia kaupallisia opintoja.

Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat tarjouspyyntöjen käsittelystä ja tarjousten tekemisestä
 • Otat vastaan tilauksia ja teet tilausvahvistuksia asiakkaille
 • Hoidat yhteydenpidon asiakkaisiin
 • Seuraat aktiivisesti toimitusten etenemistä

Odotamme sinulta

 • Halua kehittyä ja onnistua työtehtävissä
 • Meneillään olevia kaupanalan opintoja
 • Hyvää paineensietokykyä ja kykyä sietää rutiineja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä myynnin tehtävissä
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työpäiviisi
 • Nykyaikaiset työvälineet
 • Hyvän perehdytyksen
 • Viihtyisän työympäristön
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.5.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.