(Poistunut julkaisusta)

Trainee, Lakipalvelut
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haemme Lakipalvelut-ryhmäämme innostuneita ja kehittymishaluisia oikeustieteen opiskelijoita työskentelemään M&A-, Corporate- ja Financial Services -tiimeihimme Helsingin Ruoholahteen.

PwC:n Lakipalvelut-ryhmä on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana ja kasvu jatkuu edelleen. Lakipalvelut-ryhmässä työskentelee Suomessa jo yli 30 liikejuridiikkaan erikoistunutta lakimiestä. Asiakkaitamme ovat alojensa johtavat kotimaiset ja kansainväliset yritykset ja erikoistumisalueisiimme kuuluvat yrityskaupat ja -järjestelyt, yhtiöoikeus, corporate governance sekä finanssialan sääntely, rahastot ja muut rahoitusinstrumentit. Lisäksi työskentelemme työoikeuden, tietosuojan, kilpailuoikeuden ja julkisten hankintojen, sopimusoikeuden sekä energiatoimialan ja julkisen sektorin hankkeiden parissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista, saumatonta ja asiakaslähtöistä palvelua yhteistyössä PwC:n verotuksen ja talouden asiantuntijoiden kanssa. Toimimme myös aktiivisena osana kansainvälistä PwC Legal Network -verkostoamme, jonka kautta asiakkaidemme apuna on noin 3500 juristia lähes sadassa eri maassa.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu M&A-, Corporate- tai Financial Services -tiimin avustaminen asiakastoimeksiannoissa sekä niihin liittyvissä oikeudellisissa selvitystöissä, käännöstöissä ja viranomaisasioissa. Lisäksi autat tarpeen mukaan myös Lakipalvelut-ryhmän muita juristeja monipuolisesti liikejuridiikkaa sisältävien toimeksiantojen hoitamisessa.

M&A-tiimimme avustaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti erilaisissa yrityskauppoihin ja -järjestelyihin liittyvissä oikeudellisissa palveluissa aina yritysostoista ja -myynneistä yhteisyrityksen perustamiseen tai pääomasijoituksen tekemiseen tai saamiseen.

Financial Services -tiimimme neuvoo kotimaisia ja ulkomaisia pankkeja, vakuutusyhtiöitä, sijoituspalveluyrityksiä, rahastoyhtiöitä ja muita finanssialan toimijoita laaja-alaisesti finanssisääntelyyn liittyvissä kysymyksissä. Tiimi avustaa asiakkaita mm. toimilupa- ja rekisteröintihakemuksissa, rahastojen perustamisessa ja siihen liittyvän dokumentaation laatimisessa, sisäisten ohjeiden laatimisessa ja muissa sijoituspalveluiden ja rahoitusvälineiden tarjoamiseen liittyvissä tulkintakysymyksissä.

Corporate-tiimimme avustaa asiakkaita monipuolisesti erilaisissa yhtiöoikeudellisissa toimeksiannoissa kuten yritysten perustamisessa, konsernin sisäisissä rakennejärjestelyissä, yhtiön rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä, osakkaiden keskinäisten suhteiden järjestämisessä ja yritystoiminnan lopettamisessa. Tiimin asiantuntijat neuvovat myös tietosuojaan ja työoikeuteen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Mitä odotamme sinulta

  • Olet ylittänyt opintojen puolivälin (vähintään 150 op) ja olet mahdollisesti jo suorittanut valtaosan aineopinnoista
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Arvostamme aikaisempaa haettavaan tehtävään liittyvää työkokemusta, erityisesti kokemusta asianajotoimistoista
  • Opinnoista ilmenevä haettavaan tehtävään liittyvä kiinnostus ja perehtyminen katsotaan eduksi

Lisäksi odotamme sinulta mutkatonta otetta työskentelyyn, joustavuutta ja aitoa kiinnostusta oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Haemme ryhmäämme harjoittelijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman eli odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan kansainvälisessä toimintaympäristössä, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden saada opintojen aikana arvokasta kokemusta työskentelystä osana merkittävää asiantuntijaorganisaatiota.