(Poistunut julkaisusta)

Trainee, Lakipalvelut, Helsinki
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Haemme Lakipalvelut-ryhmäämme innostuneita ja kehittymishaluisia oikeustieteen opiskelijoita työskentelemään M&A-, Corporate-, IP & Teknologia- sekä Financial Services -tiimeihimme Helsingin Ruoholahteen. Traineejaksot ajoittuvat kesälle ja syksylle 2021.

PwC:n Lakipalvelut-ryhmässä työskentelee Suomessa yli 30 liikejuridiikkaan erikoistunutta lakimiestä. Asiakkaitamme ovat alojensa johtavat kotimaiset ja kansainväliset yritykset pörssiyhtiöistä perheyrityksiin, yhdistykset, säätiöt sekä julkisyhteisöt. Palvelualueisiimme kuuluvat yrityskaupat ja -järjestelyt, kiinteistötransaktiot sekä muu kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvä juridiikka, yhtiöoikeus, corporate governance sekä finanssialan sääntely. Lisäksi työskentelemme työoikeuden, IP- ja teknologiajuridiikan, tietosuojan, kilpailuoikeuden ja julkisten hankintojen sekä energiatoimialan ja julkisen sektorin hankkeiden parissa. Toimimme myös aktiivisena osana kansainvälistä PwC Legal Network -verkostoamme.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu lakimiesten avustaminen monipuolisesti liikejuridiikkaa sisältävissä asiakastoimeksiannoissa sekä niihin liittyvissä oikeudellisissa selvitystöissä ja viranomaisasioissa. Lisäksi osallistut tiimeissämme käynnissä oleviin teknologia- ja muihin kehityshankkeisiin.

M&A-tiimimme avustaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti erilaisissa yrityskaupoissa ja -järjestelyissä, yhteisyritysten perustamisessa ja pääomasijoituksissa sekä kiinteistötransaktioissa (ml. kiinteistö- ja rakentamishankkeisiin liittyvä muu juridiikka).

Corporate-tiimimme neuvoo asiakkaita monipuolisesti erilaisissa yhtiöoikeudellisissa toimeksiannoissa kuten yritysten perustamisessa, konsernin sisäisissä rakennejärjestelyissä, yhtiön rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä, osakkaiden keskinäisten suhteiden järjestämisessä ja yritystoiminnan lopettamisessa.

IP & Teknologia-tiimimme avustaa asiakkaita laaja-alaisesti immateriaali-, teknologia- ja tietosuojaoikeudessa. Käytännön työ on asiakkaiden konsultointia, sopimusten laadintaa sekä monipuolisten oikeudellisten kysymysten selvittämistä.

Financial Services -tiimimme neuvoo kotimaisia ja ulkomaisia sijoituspalveluyrityksiä, vakuutusyhtiöitä, vaihtoehtorahaston hoitajia, rahastoyhtiöitä, pankkeja, säännellyllä markkinalla toimivia yrityksiä sekä muita finanssialan toimijoita laaja-alaisesti finanssisääntelyyn liittyvissä kysymyksissä (sisältäen mm. arvopaperimarkkinaoikeudelliset kysymykset, toimilupa- ja rekisteröintihakemukset, rahastojen perustamisen, sisäisten ohjeiden laatimisen ja muut sijoituspalveluiden ja rahoitusvälineiden tarjoamiseen liittyvät tulkintakysymykset).

Mitä odotamme sinulta

  • Olet ylittänyt opintojen puolivälin (vähintään 150 op) ja olet mahdollisesti jo suorittanut valtaosan aineopinnoista.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Arvostamme aikaisempaa haettavaan tehtävään liittyvää työkokemusta, erityisesti kokemusta asianajotoimistoista.
  • Opinnoista ilmenevä haettavaan tehtävään liittyvä kiinnostus ja perehtyminen katsotaan eduksi.

Lisäksi odotamme sinulta mutkatonta otetta työskentelyyn, joustavuutta ja aitoa kiinnostusta oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Haemme ryhmäämme harjoittelijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman eli odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan kansainvälisessä toimintaympäristössä, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden saada opintojen aikana arvokasta kokemusta työskentelystä osana merkittävää asiantuntijaorganisaatiota. Harjoittelu on kokoaikainen ja kestoltaan noin 4 kuukautta. Harjoittelu alkaa kesäkaudelle 3.5.2021 ja syyskaudelle 1.9.2021. Palkka sovitaan erikseen.

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen (CV, opintosuoritusote) viimeistään 22.11.2020. Pyydämme sinun mainitsevan hakemuksessasi selkeästi, mikä tiimeistämme ja aloitusajankohdista kiinnostaisi sinua eniten. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Rokka, p. 050 328 2424, tiia.rokka@pwc.com. Tiia on tavoitettavissa tehtävään liittyviä kysymyksiä varten pe 6.11. klo 10-13, pe 13.11. klo 11-13, ti 17.11. klo 10-14 ja to 19.11. klo 9-11.