(Poistunut julkaisusta)

Trainee, Immigration Services
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme osa-aikaista harjoittelijaa Immigration -tiimiimme, joka on osa rentoa People and Organisation -ryhmäämme. Toimimme asiakkaidemme neuvonantajina kaikissa kansainväliseen työskentelyyn liittyvissä asioissa sisältäen mm. työlupiin, verotukseen, sosiaaliturvaan ja työoikeuteen kohdistuvat kysymykset.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa toimeksiannoissa ja syventämään omaa osaamistasi kansainvälisen liikkuvuuden alueella etenkin Immigration -asioiden osalta. Asiakkainamme on sekä pienempiä että suurempia organisaatioita start up -yhtiöistä pörssiyhtiöihin. Työtehtäviisi kuuluu mm. oleskelulupa- ja viisumihakemuksissa avustaminen sekä Suomeen tulevien ulkomaalaisten työntekijöiden avustaminen asettautumisessa. Autat mm. eri viranomaisten, pankkien ja muiden tahojen kanssa asioimisessa sekä avustat kokeneempia asiantuntijoitamme myös muissa tehtävissä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Olet opintojen loppuvaiheessa (mielellään vähintään 3. vuoden opiskelija)
  • Sinulla on tehtävään soveltuva opintotausta (OTM, KTM tai muu vastaava)
  • Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
  • Nautit ihmisten ja eri kulttuurien kanssa toimimisesta

Omakohtainen kokemus ulkomailla opiskelusta, asumisesta tai työskentelystä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että työskentelytyylisi on järjestelmällinen, aktiivinen ja vastuuntuntoinen, ja innostunut asenne näkyy kaikessa toiminnassasi.

Mitä tarjoamme?

Panostamme työntekijöihimme ja arvostamme yksilöitä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan, kulttuuriin ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta. Lisäksi PwC-ketjun koulutusohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Mukavat työkaverit sekä menestyvät asiakkaat tekevät työstäsi innostavaa ja mielenkiintoista.

Harjoittelujakso on 4-6 kuukauden mittainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on osa-aikainen ja tuntimäärä sekä harjoittelujakson kesto on neuvoteltavissa.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään sunnuntaina 2.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lena Nymark-Akerele, puh. 050 402 4059, lena.nymark-akerele@pwc.com. Lena on tavoitettavissa tehtävään liittyviä kysymyksiä varten ti 21.1. klo 10-11, to 23.1. klo 10-11, ti 28.1. klo 10-11 ja to 30.1. klo 10-11.