(Poistunut julkaisusta)

Trainee-haku 2019
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

OLETKO TULEVAISUUDEN MANDATUMLIFELAINEN?
TRAINEE-HAKU ON KÄYNNISSÄ 8.1.-3.2.2019

Näetkö tulevaisuutesi finanssialan ammattilaisena ja haluaisit kasvattaa osaamistasi alan tehtävissä? Jos tartut haasteisiin positiivisella asenteella innokkaasti ja tavoitteellisesti, saatat olla hakemamme Trainee tai Summer Trainee.

Haemme traineeita usealle liiketoiminta-alueellemme joko helmi-toukokuulle tai touko-syyskuulle 2019. Haetusta tehtävästä riippuen voit olla joko opintojesi keski- tai loppuvaiheilla ja sinulla on kenties jo hieman kokemusta työelämästä. Hyvät vuorovaikutustaitosi, kykysi sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä halu oppia ja kehittyä antavat sinulle hyvän pohjan menestymiseen. Työ sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Bulevardilla.

Haemme sinua

Trainee – Palkitsemispalveluiden rahastotiimi
Trainee – Asiakaskokema ja myynnin tuki, Myynnin materiaalit ja asiakasviestintä
Trainee – Asiakaskokema ja myynnin tuki, Myyntiprosessin ja asiakaskokemuksen kehittäminen
Trainee – Digital Service, Liiketoiminnan kehitys
Trainee – Sijoitusratkaisut, Risk Management & Reporting
Trainee – Säätiöpalvelu, Lisäeläkepalvelu
Trainee – Data Governance, Lakiasiat

Summer Trainee – Sijoitusratkaisut
Summer Trainee – Ohjelmistorobotiikka (RPA)
 

Traineena pääset heti mukaan tiimisi projekteihin ja saat nopeasti vastuuta omasta taustastasi ja osaamisestasi riippuen. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat yhtenä joukkueena voitontahtoisesti eteenpäin menevä tiimi sekä suuren konsernin ammattitaito ja mahdollisuudet. Trainee-jakson jälkeen on mahdollista keskustella työsuhteen jatkosta. Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kahdeksana vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.

Tutustu trainee-paikkoihimme tarkemmin sivulla www.mandatumlife.fi/trainee2019. Hae tehtäviin lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemus 3.2.2019 mennessä osoitteessa https://www.mandatumlife.fi/yritystietoa/ura-meilla/avoimet-tyopaikat. Lisätiedot: Joanna Kivi, HR, joanna.kivi@mandatumlife.fi.

 

TRAINEE-ILTA 23.1.2019 – TULE TAPAAMAAN MEITÄ JA KYSYMÄÄN LISÄÄ

Haluatko keskustella liiketoimintojen edustajien kanssa kasvotusten? Nyt on tilaisuutesi tehdä vaikutus ja tavata asiantuntijoitamme ja johtajiamme Trainee-illassa, joka järjestetään meillä Bulevardilla 23.1.2019 klo 17.30. Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittaudu viimeistään 17.1. osoitteessa https://my.surveypal.com/Trainee-ilta-2019. Tilaisuuden osanottajamäärä on rajoitettu.

Lisätietoja yrityksestämme saat osoitteesta www.mandatumlife.fi.