(Poistunut julkaisusta)

Trainee, Finanssiäly
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Tarjoamme nyt tekoälystä kiinnostuneelle henkilölle harjoittelupaikkaa Finanssiälyn osaamiskeskuksessamme.

Trainee, Finanssiäly

Finanssiälyn osaamiskeskuksessa vastaamme tekoälyn tuomisesta osaksi OP Ryhmän asiakaskohtaamisia, tuotteita ja palveluita. Tehtäväkenttämme on hyvin laaja ja vaihteleva koska työskentelemme kaikkien heimojemme kanssa. Työmme tulokset auttavat OP:ta a) kasvamaan uusien tai parempien henkilö- tai yritysasiakkaan tuotteiden ja palveluiden kautta, b) tehostumaan toimintaprosessien automaatioasteen kohoamisen kautta ja c) parantamaan riskienhallintaa. 

Finanssiälyn traineena osallistut alueen projektien suunnitteluun, toteuttamiseen ja lanseerauksiin. Työskentelet eri sidosryhmien kanssa esimerkiksi liiketoiminta-alueiden tiimien, arkkitehtuurin ja finanssiälyn kollegojen kesken.

Alue johon erityisesti tarvitsemme osaamistasi on keskustelevan tekoälyn kehittäminen. Tällä alueella vastaat asiakaspalvelun automaatioasteen kohottamisesta ja asiakaskokemuksen parantamisesta esimerkiksi chatbotien kehittämisen keinoin. Työhösi kuuluu mm. asiakaskeskusteluhistorian läpikäymistä, luokittelua, ongelmakohtien havaitsemista ja niiden ratkaisemista. Opetat tekoälyä jalostamalla opetusesimerkkejä esimerkiksi asiakkaiden kysymyksistä. Työtapamme tällä alueella ovat ketterät, työsi onkin hyvin iteroivaa ja vaatii jatkuvaa testausta ja tuloksien seurantaa. Työ vaatii kykyä sekä analyyttiseen ongelmanratkaisuun että suunnitelmalliseen ja kurinalaiseen työn toteuttamiseen.

Etsimämme traineen tuntomerkit

Sinulla on analyyttistä ajattelua kehittävä tekninen, kaupallinen tai kielellinen koulutus yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta. Voit olla vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa. 

Suomen kielen taitosi on äidinkielen tasolla ja englantia puhut ja kirjoitat sujuvasti. Aiempi kokemuksesi tekoälystä, lingvistiikasta tai aiheisiin opintojen kautta perehtyminen on avuksi tehtävässä menestymisessä. Toisaalta etenkin chatbot -alueella kokemus asiakaspalvelutehtävistä on hyödyllistä. Kokemus ohjelmoinnista esimerkiksi Pythonilla on etu, kuten myös mielenkiinto/kokemus Amazon AWS-ympäristöstä. Tekoälyn opetustyössä myös Excel on päivittäisessä käytössä ja sen edistynyt osaaminen on eduksi. Perehdytämme sinut tarvittaviin työkaluihin, joten välineiden tuntemus ei ole pakollista. 

Tärkeintä on uuden oppimisen jano ja nopea uuden omaksumiskyky. Tekoälyn kehitys vaatii myös paljon rutiinityötä. Tiimimme arvostavat sinussa peruspositiivisuutta, yhteistyötaitoja ja vastuunkantoa lupaamistasi kokonaisuuksista.

Miksi meillä on innostavaa työskennellä 

Olemme tekoälyn ammattilaisia ja toteuttaneet alueen ratkaisuja jo vuosia. Tekoäly ei ole meille utuinen ja kaukainen maali vaan roolissasi tulet saavuttamaan myös lyhyen tähtäimen voittoja. 

Yksikkömme paiskii töitä tosissaan mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta. Työllistyt meille puolen vuoden työsuhteeseen ja tarjoamme kaikkiin traineen tehtäviin saman palkkauksen; 2800 € / kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-toukokuussa.

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Sävilammi, p. 050 325 1058. Jaakon tavoitat ma 17.2. klo 14-15 ja ti 18.2. klo 12-13.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi 19.2.2020 mennessä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.