(Poistunut julkaisusta)

Trainee, C/C++ -Ohjelmistokehittäjä, kokoaikainen, Patria Systems, Halli
Patria Aviation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Trainee, C/C++ -Ohjelmistokehittäjä, kokoaikainen, Patria Systems, Halli

Haluatko päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ohjelmistokehityksen parissa? Oletko valmis kehittymään ohjelmistokehityksen huippuosaajaksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Patria Systemsille, kokoaikaista C/C++ -ohjelmistokehittäjää kahdeksan kuukauden trainee-ohjelmaan Jämsän Halliin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Ohjelmistokehittäjän työssä pääasiallinen tehtäväsi on kehittää lentokoneohjelmistoja Hawk-suihkuharjoituskoneisiin ja Grob-koulukoneisiin. Tässä työssä pääset käsiksi monipuolisesti koko ohjelmistotuotannon eri tehtäviin aina vaatimusmäärittelystä toteutukseen ja testaukseen. Työnkuvaa voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan niin, että painotus voi olla lähempänä käyttöliittymäpuolta tai laitteistoläheistä ohjelmointia. Pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että osana motivoitunutta ja kokenutta tiimiä.

Patria Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Patria Systems tarjoaa asiakkaillensa tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Patria Systemsin järjestelmäosaamisen ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen. www.patria.fi

Pääasialliset tehtävät

  • Lentokoneohjelmistojen kehittäminen Hawk-suihkuharjoituskoneisiin ja Grob-koulukoneisiin

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaista koulutusta ohjelmistotekniikan puolelta tai loppusuoralla olevia opintoja
  • Kokemusta C ja/tai C++ -ohjelmointikielistä

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajaksi
  • Mielenkiintoiset projektit
  • Hyvän perehdytyksen
  • Kannustavan ja osaavan työskentelytiimin
  • Tilaisuuden työskennellä tunnetussa ja kiinnostavassa suomalaisessa yrityksessä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 02.06.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus elokuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.