(Poistunut julkaisusta)

Trainee, Analytiikka ja tarkastus
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Mistä on kyse?

Risk Advisory -tiimimme tarjoaa korkeatasoisia riskienhallintaan ja tarkastamiseen sekä konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Neuvomme organisaatioita, kuinka tehokkaasti hallita riskejä ja tehdä osaavia ja ennakoivia riskipäätöksiä liittyen liiketoimintamalleihin, teknologiaan ja prosesseihin. Sääntelyn laajuuden ja merkityksen kasvaessa, tietotekniikan muuttuessa yhä tärkeämmäksi ja monimutkaisemmaksi osaksi liiketoimintaa, sekä ylipäätään riskienhallinnan merkityksen kasvaessa organisaatioissa tehtävämme on hyvin haastava ja mielenkiintoinen.

Trainee, Analytiikka
 
Analytiikan Traineena pääset tukemaan asiakasprojekteissamme auttamalla asiakkaita soveltamaan analytiikan eri työkaluja liiketoiminnassaan. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa tiedonkeruu ja analyysien teko, mutta myös tiedon mallintaminen ja kiteyttäminen sovellettavaan muotoon. Mahdollisuuksien mukaan pääset osallistumaan myös asiakastapaamisiin ja avustamaan lopputuloksien valmistelussa yhdessä kokeneempien asiantuntijoidemme kanssa.
 
Harjoittelusi kesto on neljä kuukautta alkaen marras-joulukuussa 2018. 

Trainee, IT Risk

IT-riskienhallinnan tiimi tarjoaa korkeatasoista tietojärjestelmäriskien tarkastamiseen ja konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Tuemme asiakkaitamme esimerkiksi tietojärjestelmien ja tietohallinnon arvioinnissa ja varmennuksissa osana tilintarkastuksen tai sisäisen tarkastuksen projekteja.
 
Traineena pääset avustamaan tietojärjestelmäasiantuntijoita erilaisissa tarkastuksiin liittyvissä toimeksiannoissa sekä riskien arviointi- ja hallintamenetelmien projekteissa. Tehtäväsi sisältävät esimerkiksi IT- ja liiketoimintaprosessien sekä tietojärjestelmien arviointeja ja tarkastusta sekä analytiikkaohjelmistojen avulla suoritettavia data-analyysejä. Trainee-jakson aikana pääset myös vahvistamaan osaamistasi tilintarkastustoimeksiantojen taloudelliseen raportointiin liittyvien tietojärjestelmien tarkastamisessa.
 
Trainee-jaksosi kesto on noin neljä kuukautta ja toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä marras-joulukuussa.

Trainee, Sisäinen tarkastus 


Sisäisen tarkastuksen Traineena tulet työskentelemään tiiviinä osana tiimiämme ja tukemaan asiantuntijoitamme muun muassa sisäisen tarkastuksen toimeksiannoissa sekä riskien arviointi- ja hallintamenetelmiin liittyvissä projekteissa. Tehtäväsi sisältävät esimerkiksi prosessien ja kontrollien arviointeja sekä tarkastuksia ja analytiikkaohjelmistojen avulla suoritettavia data-analyysejä. Työtehtäväsi asiakasprojekteissamme ovat pääasiassa tiedonkeruu ja analyysien teko, mutta mahdollisuuksien mukaan pääset osallistumaan myös asiakastapaamisiin ja asiakkailla tehtävään työhön yhdessä kokeneempien asiantuntijoidemme kanssa. Harjoittelujakson aikana pääset myös vahvistamaan osaamistasi tilintarkastustoimeksiantojen avustavissa tehtävissä.
 
Toivomme sinun aloittavan neljän kuukauden Trainee-jaksosi marras-joulukuussa 2018. 

Hae meille Traineeksi!
 
Kerro meille motivaatiostasi jättämällä hakemus sunnuntaihin 23.9.2018 mennessä. Liitäthän mukaan hakemuskirjeesi, ansioluettelosi sekä viimeisimmän opintorekisteriotteesi. Haastattelut pidetään viikkojen 40-41 aikana, joten merkkaathan tämän jo valmiiksi kalenteriisi.