(Poistunut julkaisusta)

Trademark Counsel
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme IPR-yksikköömme tavaramerkkiasioista vastaavaa henkilöä täydentämään tiimiämme edellisen henkilön siirryttyä uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle.

Yksikön kuvaus

Orion-konsernin esikuntatoimintoihin kuuluva IPR-osasto vastaa konsernin patenteista, tavaramerkeistä ja verkkotunnuksista.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen tehtävän immateriaalioikeusasioiden parissa innovatiivisessa ja mukavassa työyhteisössä. Kyseessä on näköalapaikka Suomen johtavassa lääkealan yrityksessä, joka toimii globaalisti. Laaja tuotevalikoimamme takaa mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen tilaisuuden päästä työskentelemään Suomen tunnetuimpien tavaramerkkien parissa. Brändiportfolioomme kuuluu mm. BURANAR, AQUALANR, EASYHALERR ja BEVITAR

Vastaat työssäsi brändien menestymistä ja innovatiivista liiketoimintaamme tukevien tavaramerkkien ja verkkotunnusten suojaamisesta läheisessä yhteistyössä liiketoimintojen kanssa. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. tavaramerkkien ja verkkotunnusten hakemiseen ja ylläpitoon liittyviä toimenpiteitä rutiineineen noudattaen IPR:n strategisia linjauksia, sisäinen neuvonta tavaramerkkeihin liittyvistä riskeistä globaalisti eri maissa, uusien tuotenimien riskienhallintaan liittyvien ennakkotutkimusten tekemistä ja ulkoisen TM-asiamiesverkoston hallinnointi. Raportoit Trademark Counselin työssäsi IPR-johtajalle.

Edellytykset

- soveltuva korkeakoulututkinto (esim. juridinen tai kauppatieteellinen tutkinto)

- tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla vahva aiempi työkokemus tavaramerkkiasioiden hoitamisesta 

- aiempi kokemus lääkealan brändiasioista katsotaan merkittäväksi eduksi

- odotamme sinulta analyyttistä, itsenäistä ja täsmällistä työskentelytapaa, rutiiniasioiden hoitaminenkaan ei ole sinulle vierasta

- osaat ilmaista asiat ytimekkästi englanniksi ja suomeksi sekä suullisesti että kirjallisesti

- olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja työskentelet tehokkaasti omalla vastuualueellasi

- yleinen kiinnostus digitalisoituvaa IPR-alaa kohtaan on eduksi 

Lisätietoja

IPR-johtaja Heidi Adler +358 10 426 2640 (Tavoitettavissa pe 11.1. klo 9-10, ma 21.1. klo14:30-16 ja to 24.1. klo 15-16)

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.