(Poistunut julkaisusta)

Trade Marketing Manager
Haugen-Gruppen

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Vantaalle vähittäiskauppatiimiin tarvitaan

TRADE MARKETING MANAGER tai

TRADE MARKETING COORDINATOR

Vastaat kaikkien edustamiemme tuotemerkkien Trade Marketing -toimenpiteistä, myynti- ja myymälämateriaalien laadinnasta, operatiivisesti sosiaalisen median kanavista ja nettisivuista sekä kuluttajapalvelusta. Tavoitteenasi on kannattavan myynnin kasvun mahdollistaminen.

Päivittäiset tehtäväsi sisältävät vähittäiskauppakanavan jakelutien toimenpiteet ja kaikki niihin liittyvä suunnittelu- ja toteutustyö ml. myyntiesitteet, POS-materiaalit, telineratkaisut, merchandising -yhteistyökumppanimme kanssa sovittavat toimenpiteet myymälöissä ja kuluttajien yhteydenottoihin vastaaminen.

Arvostamme myynnillistä otetta ja asennetta markkinoinnin kokemuksen lisäksi. Sinulla on erinomaiset yhteistyökyvyt ja tiimipelaajan asenne. Olet aikaansaava, itsenäinen ja aidosti tuloshakuinen. Otat kokonaisvastuun sinulle kuuluvasta kokonaisuudesta ja pystyt reagoimaan muuttuvissa tilanteissa tarpeen mukaan. Pidät langat käsissäsi ja pystyt toimimaan suunnitelmallisesti budjetin puitteissa ja aikataulujen mukaan.

Sinulla on kokemusta FMCG-toiminnasta, mielellään trade-markkinoinnista, ja  digimarkkinointiosaaminen on tehtävässä etu. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva, todennäköisesti kaupallinen (esim. KTM tai tradenomi). Käytät monipuolisesti MS Office -työkaluja. Toimintamme on kansainvälistä ja työskentelykielesi kansainvälisten päämiestemme ja pohjoismaisten sisaryritystemme suuntaan on englanti. Sinulla on eriomainen suomen kielen taito, ruotsin kielen taito on etu. Osaat tuottaa sujuvaa tekstiä digitaalisessakin ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pääset työskentelemään laadukkaiden brändien parissa ammattimaisessa ja innovatiivisessa organisaatiossa. Tehtävä on uusi, joten pääset mukaan kehittämään sitä. Määrittelemme tehtävänimikkeen kokemustasosi ja osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Leila Suontila, puh. 040 707 8137, tavoitettavissa varmimmin 15.8. ja 22.8. kello 8-10 välisenä aikana. Soittopyynnöt välittää Arespartnersin Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 26.8.2018 mennessä.