(Poistunut julkaisusta)

Trade Marketing Coordinator
Freudenberg Home and Cleaning Solution Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Oletko raudanluja myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka on kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä yhtiössä laadukkaiden siivoustuotteiden parissa, auttaen kumppaneitamme kasvattamaan tuoteryhmämme myyntiä omissa myyntikanavissaan?

Etsimme asiakkaallemme Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy:lle Trade Marketing Coordinatoria Espoon Leppävaaraan vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, vielä tulevan syksyn aikana.

Mitä pääsen roolissani tekemään?

Tehtäväkenttäsi tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen. Roolissasi toimit vahvassa yhteistyössä Nordic-organisaatiomme kanssa, jossa suunnitellaan tulevat vuosittaiset markkinointi- ja mainoskampanjat. Hakemamme henkilö lokalisoi tuotelanseeraus- ja mainoskampanjat asiakkaitamme varten, on osallisena markkinoinnin kvartaali- ja vuosisuunnitelmien laadinnassa ja vastaa erilaisten markkinointitapahtumien suunnittelusta ja koordinoinnista. Työtehtäviisi kuuluu tuottaa sisältöä eri markkinointikanaviin, tukea alueillaan toimivia myyntiedustajia ohjeistamalla ja valmistamalla heille tarvittavat myynti- ja muut tukimateriaalit. Yrityksen somemarkkinointi ja nettisivujen ylläpito kuuluvat myös vastuualueisiin sekä yhteistyö Nordic-logistiikan ja myyntihenkilöstön kanssa tuotevolyymiennusteiden laatimiseen sekä perus- että kampanjatoimituksiin.

Arvostamme uudessa yhteisön jäsenessä seuraavia asioita

Etsimämme henkilöllä on hyvä ymmärrys markkinointiviestinnän uudistuvasta kentästä sekä luontainen kiinnostus ja kyky analysoida toimenpiteiden vaikutuksia. Toivomme löytävämme henkilön, joka on oma-aloitteinen, palveluhaluinen ja suunnitelmallinen sekä yrityksemme sisäisessä että ulkoisessa yhteistyössä asiakkaittemme, kumppaneittemme ja kuluttajien kanssa. Työssäsi pääset käyttämään MsOffice työkalujen lisäksi myös InDesignia ja SAP IBP:tä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tule osaksi kansainvälistä kasvuyritystä

Freudenberg tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisten brändien parissa. Freudenbergillä pääset osaksi kannustavaa tiimiä, jossa on vahva tekemisen meininki. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan kilpailukykyisen palkan lisäksi myös lounas- ja liikuntaetu, sekä laaja työterveyshuolto. Panostamme myös henkilöstön osaamiseen erilaisten koulutusohjelmien kautta.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Mikäli ilmoitus jätti sinulle vielä avoinna olevia kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä hakua hoitavaan konsulttiimme Laura Hannilaan p. 043 824 3431.

Mikäli kuitenkin tehtävä vaikuttaa sinun unelmatyöltäsi, niin jätä hakemus jo tänään! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.