(Poistunut julkaisusta)

Trade Marketing Coordinator
Bunge Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme kehittymishaluista ja energistä henkilöä

 

Trade Marketing Coordinator – tehtävään

 

Suomen Ainoaan Margariinitehtaaseen.

 

Oletko kaupalliselta alalta valmistunut ja omaat mahdollisesti jonkin verran kokemusta myynnin tai markkinoinnin tehtävistä? Tule meille työskentelemään mielenkiintoiseen ja monipuolisia haasteita tarjoavaan tehtävään osaksi osaavaa kaupallista tiimiämme!

 

TEHTÄVÄSI

on toimintamme osalta erittäin tärkeä, sillä työskentelet eri toimintojemme välillä varmistaen että asiat hoituvat suunnitelmien mukaisesti. Työtehtäväsi painottuvat myynnin, markkinoinnin sekä tuotekehityksen työn tukemiseen. Pääset osallistumaan tuotebrändeihimme liittyviin projekteihin, markkinointimateriaalin suunnitteluun ja toteutukseen sekä tuotemessujen ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Tuotetiedon hallinta ja viestintään liittyvät projektit ovat myös osa työtehtäviäsi.

 

TOIVOMME SINULTA

tehtävään liittyvää työkokemusta esim. vähittäiskaupasta tai valmistavasta teollisuudesta ja/tai alaan liittyviä kaupallisia opintoja. Arvostamme itsenäistä asennetta ja reipasta otetta tehtävien hoitamiseen, myös pienen paineen alla. Sinulla on valmiuksia erilaisten markkinoinnin työkalujen käyttöön samoin kuin kärsivällisyyttä hoitaa rutiinitehtävät onnistuneesti loppuun saakka. Työtehtävissäsi onnistuminen vaatii myös tarkkuutta sekä visuaalista silmää. Toivomme sinun olevan joustava tiimipelaaja jolla on kyky kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi, myös ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

TARJOAMME SINULLE

monipuolisen tehtävän osana kaupallista tiimiämme sekä hienon mahdollisuuden päästä osaltasi kehittämään tunnettujen tuotemerkkien tuoteportfolioita ja näkyvyyttä kuluttajille. Lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen mahdollisuudet osaamisesi laajentamiseen, kattavat työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan mukavan työyhteisön lisäksi. Tuleva työpaikkasi sijaitsee Raisiossa.

 

HAKEMUS

Lähetä hakemus ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.12.2018 osoitteeseen kaisa.halme@bunge.com.

 

LISÄTIEDOT

Lisätietoja tehtävästä saat Bunge Finland Oy:n henkilöstöpäällikkö Kaisa Halmeelta puh. 050 328 0916, tavoitettavissa ke 14.11. klo 15-16, to 22.11. klo 10-11.30 sekä ti 27.11. klo 16-17 välisinä aikoina.