Trade Finance-asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutuspalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

OP Yrityspankin Trade Finance -liiketoiminta-alue vastaa OP Ryhmän vienti- ja tuontikauppaan liittyvästä rahoituksesta, dokumenttimaksuista sekä OP Yrityspankin pankkitakaustoiminnasta. Rakennamme ja toteutamme asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja kehitämme pankkiryhmän kilpailukykyä Trade Finance -liiketoiminnassa.

Haemme nyt Trade Finance –asiakaspalveluun vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Trade Finance -asiantuntijaa

Tehtävääsi kuuluu OP Yrityspankin yritysasiakkaiden Trade Finance -asiakaspalvelun hoitaminen sekä toimiminen ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien asiantuntijatukena dokumenttimaksujen ja/tai pankkitakausten myynnissä, toteuttamisessa ja dokumentaation laadinnassa.

Odotamme Sinulla olevan Trade Finance -alueen tuntemusta ja taitoa soveltaa oman tuotealueen teoreettiset tiedot toimintaympäristöön ja työprosesseihin. Osaat analysoida yritysten toimintaa, ymmärrät asiakkaan prosesseja sekä tunnistat asiakkaan tarpeet. Hallitset Trade Finance -palveluihin liittyvää säännöstöä ja kansainvälistä pankkikäytäntöä. Hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat työtehtävässä tarpeen. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista toimintatapaa sekä kykyä rakentavaan yhteistyöhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän lisäksi paikan monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Tukena sinulla on vahva brändi ja innostava työyhteisö sekä alan parhaat osaajat.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Anne Aalto, ke 15.5. klo 15.30-16.30 ja ke 22.5. klo 13.00-14.00, puh. 050 438 5083, sähköposti: anne.aalto@op.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi OP uramahdollisuudet- sivuston kautta viimeistään 24.5. mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268100
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki