Trade Finance -Asiantuntija, OP Yrityspankki, Helsinki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

TRADE FINANCE -ASIANTUNTIJA, OP YRITYSPANKKI, HELSINKI

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti usia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa.

Etsimme nyt Helsinkiin Trade Finance -asiantuntijaa OP Yrityspankkiin Pankkitoiminnan yritys- ja instituutioasiakkaiden asiakaspalvelukeskukseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2021 asti.

 

Tehtävästä

Tehtävääsi kuuluu OP Yrityspankin yritysasiakkaiden perittävien ja remburssien Trade Finance -asiakaspalvelun hoitaminen sekä toimiminen ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien asiantuntijatukena dokumenttimaksujen toteuttamisessa.

Trade Finance -asiantuntijan roolissa keskityt nimetyn osa-alueen erityisosaamiseen ja kehittämiseen. Tuet dokumenttimaksuneuvottelijoita omaan vastuualueeseesi kuuluvien tehtävien ja dokumenttimaksujärjestelyiden toteuttamisessa.

 

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalvelumieltä sekä ulkomaankaupan -alueen tuntemusta. Trade Finance -palveluihin liittyvä kansainvälinen säännöstö ja kansainvälisen pankkikäytäntöjen tunteminen katsotaan eduksi.

 

Etsimme hakemuksestasi lisäksi seuraavia asioita:

 • Rahoitusalan tuntemus
 • Itsenäinen ja oma-aloitteinen toimintatapa ja kyky rakentavaan yhteistyöhön
 • Hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
 • Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän lisäksi paikan monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Tukena sinulla on vahva brändi ja alan parhaat osaajat. Asiantuntijoista koostuvassa tiimissämme on vahva yhteishenki ja olemme innostuneita työstämme ja sen kehittämisestä. Iso talomme tarjoaa myös monipuolisia urakehittymismahdollisuuksia Yrityspankin ulkopuolella.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Ops Lead Minna Suhonen (minna.suhonen(at)op.fi).

Hae tehtävään sunnuntaihin 27.9.2020 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi urasivuillamme op-careers.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1386931
 • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki