(Poistunut julkaisusta)

Toyota-työnjohtaja Autokeskus Hämeenlinna
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Aloitamme Toyota-merkkiedustuksen Autokeskus Hämeenlinnassa. Alan parasta palvelua toteuttamaan tarvitsemme Sinua, autoista ja asiakaspalvelusta kiinnostunut työnjohtaja! 

Varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Tehtäviisi kuuluvat myös mekaanikkojen töiden organisointi, valmiiden töiden laskutus, varaosatarpeiden selvitys sekä takuiden esivalmistelu. 

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä mieluiten Toyota-merkin parissa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana huoltopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn lisäksi toimivan työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16 Toyota-liiketoimintavastaava Markus Mäkitalo, puh. 044 3455 460. Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi ja haet paikkaa täyttämällä alla olevan hakemuslomakkeen mieluiten heti.